📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
i ten refren kukuruku, całą noc nad tym myślał...
Większość piosenek ma teksty wymyślone w bólach i mękach. Tekst ma tylko współgrać z muzyką i treść jest nieistotna. Przypomniały mi się włoskie, niemieckie lub holenderskie kawałki taneczne z lat 90.
luxpiotr napisał/a:
Nie porównuj tego pedzia do muzyków z lat 90, bo to obraza.
Porównuję tylko w kontekście tekstu. Co do muzyki, jest przepaść. Co do muzyków z lat 90. Też trafiali się ludzie z łapanki.
35i napisał/a:
Porównuję tylko w kontekście tekstu. Co do muzyki, jest przepaść. Co do muzyków z lat 90. Też trafiali się ludzie z łapanki.
Milli Vanilli. Tych nawet wytresowali.
Niby taki gangsta rap. Dragi jebanie i luzik a to go baba złapała za jaja a chłop się prawie rozpłakał.
To on tu kulturę swojego ludu promuje, serce wkłada w występ, duszę obnaża, a tu jakaś biała picza łapie go za fiuta, czyli jedyne co ma pożytecznego smoluch (pożytecznego dla białej piczy).
"Kukuruku jest trujące, rakotwórcze i śmierdzące. Nadziewane heroiną, a od tego dzieci giną. Jak Wałęsa go spróbował to od razu wykitował. Jeśli chcesz być narkomanem Kukuruku polecane!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów