Zapraszam na podróż po miejscach stolicy, gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje.
Mój faworyt to nadwiślański bulwar z 2:30, a cz. II filmu jak i obraz gruzowisk znaleźć można na YT.
nijak przypomina miasto sprzed apokalipsy
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.I rozjebią kolejny raz ,mamy pecha w chuj iż jesteśmy w środku eurokołchozu ..albo nas wynarodowią co czynią za pomocą emigracji zarobkowej ...lub pomocą dla biednych Afrykańczyków..co ja pisze dal muzułmanów ,którzy nas zastąpią, jesteśmy jak pierdolony wrzód na dupie europy ..słabi i skłóceni co Niemcom i Rosji na ręke a tym bardziej zjednoczonej komunie socjalistycznych stanów ,która już wtyka swój zachłanny ryj w Azje tam to będzie rozpiżdziaj nie długo ,jedynie mam nadzieje ,że zabraknie im po prostu poparcia ludzi myślących ..ale patrząc co się odpierdala w Ameryce południowej..Brazylia ...Argentyna masakra ludzkie życie nie jest warte funta gówna...po prostu mamy przejebane..a nasze dzieci..kurwa wole nie myśleć