Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Rozprawa "katoliczki"
cinu314 • 2014-02-20, 21:33
O taki film rozprawiający nad byciem katolikiem.
Nie wiem czy bardziej jest to śmieszne czy smutne ale znacząco pokrywa się z rzeczywistością przynajmniej w moim mniemaniu.

Tak jestem ateistą i nie, nie walczę z katolikami jeżeli są prawdziwymi wyznawcami tego w co wierzą.

Ps. Są napisy jak by kogoś przerósł język
Zgłoś
Samudaripen 2014-02-21, 16:50
Iron96,
Natomiast religia wiąże się z wiarą w Boga. I nie rozumiem tego typu filmów, które mówią, że musze mieć argumenty na swoją wiarę. Bo jak sama nazwa mówi to jest WIARA, czyli wierzę i nie potrzebuje żadnych dowodów, argumentów za i przeciw itd.
Zgłoś
g................t 2014-02-21, 17:19 5
Samudaripen napisał/a:

Iron96,
Natomiast religia wiąże się z wiarą w Boga. I nie rozumiem tego typu filmów, które mówią, że musze mieć argumenty na swoją wiarę. Bo jak sama nazwa mówi to jest WIARA, czyli wierzę i nie potrzebuje żadnych dowodów, argumentów za i przeciw itd.

Czyli wierzysz ślepo. Ergo, jesteś głupcem.
Zgłoś
Samudaripen 2014-02-21, 17:32
gordonviet,
a pierdolisz pan
Zgłoś
g................t 2014-02-21, 17:39 1
Samudaripen napisał/a:

gordonviet,
a pierdolisz pan

Ostatnio wysoką brunetkę z małymi cyckami. A tobie jak widzę logiczne argumenty się skończyły.
Zgłoś
dupeczki 2014-02-21, 17:41
szklanka napisał/a:

@dupeczki
weź ty sie pierdolnij bo to pocisk na katoli a nie ateistów, nawet nie skumałeś debilu że szydera z katoli na tym filmie gruba, więc czemu miałbym mieć ból dupy? Wręcz przeciwnie, beke kręce

I co zobacz ile bóli dupy się pojawiło. Mój komentarz nie odnosił się do filmiku tylko tego co za chwile miało się wydarzyć w komentarzach... Wystarczy że na sadisticu pojawi się wzmianka o katolikach - nie ważne czy pochlebiająca czy negująca a i tak ból dupy będzie soczysty jak zawsze;)
Zgłoś
Majozen 2014-02-21, 18:05 3
Imie_jego_44 napisał/a:

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak wiele zawdzięczacie naszej religii i kościołowi, to są tak fundamentalne rzeczy, że każdy wykształcony człowiek powinien je pamiętać i szanować za to te instytucje, nawet jeśli jest słabej wiary.

Tak, możemy wam zawdzięczać kilkaset lat ciemnoty, nic więcej (jako katolik powinieneś wiedzieć o co chodzi...). Poza tym albo jesteś zaawansowanym trollem, albo masz na prawdę wypalony mózg.
Zgłoś
m................3 2014-02-21, 19:23 2
Na początku bałem się wypowiadać na ten temat ale powiem tak. Jestem Deistą czyli wierzę, że Bóg istnieje ale nie ingeruje w nasze życie. Tak jestem z tego dumny ale denerwują mnie ludzie, którzy na siłę próbują mnie przekonać co do kościoła itd. Dla mnie kościół to tylko budynek, księży też nie za bardzo lubię chyba że są z powołania ( a takich jest mało). I denerwuje mnie jeszcze celibat, żeby tego nie było na pewno obeszłoby się bez pedofilii i gwałtów. Wiem, że powiedziałem to co wszyscy wiedzą, nie odkryłem ameryki ale po prostu takie jest moje zdanie. Jeżeli uważacie, że nie potrzebnie to napisałem to nie wiem dajcie mi ostrzeżenie albo chuj wie co jeszcze, z resztą pewnie nie tylko ja zauważyłem, że sadistic zaczyna być monotonny i nie zaskakuje tak jak wcześniej. Pozdrawiam sadoli
Zgłoś
brzezniak 2014-02-21, 19:25 3
Samudaripen napisał/a:

Iron96,

To jest to co mnie zadziwia u większości teistów. Zachowują się jakby "wiara" była cnotą. Wiara nie prowadzi do prawdy. Ani twoja ani żadnego innego wyznawcy jahwe czy innego bóstwa/bóstw. Bez znaczenia jak mocno będziesz w to wierzył.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-21, 19:57 1
gordonviet napisał/a:

Czyli wierzysz ślepo. Ergo, jesteś głupcem.

Równie dobrze można powiedzieć, że jesteś głupcem bo wierzysz, że powietrze istnieje. No chyba, że nie wierzysz.
Zgłoś
brzezniak 2014-02-21, 20:01 3
EdmundKemper napisał/a:

Równie dobrze można powiedzieć, że jesteś głupcem bo wierzysz, że powietrze istnieje. No chyba, że nie wierzysz.

Jesteśmy w stanie zademonstrować istnienie powietrza. Nie oczekiwałem dobrych argumentów ale ten jest żałosny nawet jak na sadolowego-katola.
Zgłoś
Iron96 2014-02-21, 20:03 3
EdmundKemper napisał/a:

Kurwa aż nie wiem jak to skomentować.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-21, 20:14
brzezniak napisał/a:

Jesteśmy w stanie zademonstrować istnienie powietrza. Nie oczekiwałem dobrych argumentów ale ten jest żałosny nawet jak na sadolowego-katola.

Nie jestem katolem. Nie chodzę do kościoła, nie lubię księży, nie daje im pieniędzy.

Zademonstruj mi w takim razie

Iron96 napisał/a:

Kurwa aż nie wiem jak to skomentować.

Jak nie wiesz to nie komentuj baranie.
Zgłoś
brzezniak 2014-02-21, 20:22
Niesamowite, że jeszcze brniesz w ten żenujący argument. Nawet nie potrzeba przytaczać naukowych eksperymentów. Wystarczy prosty wdech>wydech, nadmuchanie balona, a nawet szybki ruch ręką przez który czujesz opór powietrza. Musisz mieć śmieszną definicje boga jak uważasz, że to dobre porównanie.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-21, 20:28
brzezniak napisał/a:

Niesamowite, że jeszcze brniesz w ten żenujący argument. Nawet nie potrzeba przytaczać naukowych eksperymentów. Wystarczy prosty wdech>wydech, nadmuchanie balona, a nawet szybki ruch ręką przez który czujesz opór powietrza. Musisz mieć śmieszną definicje boga jak uważasz, że to dobre porównanie.

Nie no dobra, ten argument rzeczywiście był inwalidą
Ale nie uważam, że wiara w Boga bez udowodnienia Jego istnienia jest ślepa.
Zgłoś
bachi1997 2014-02-21, 20:31
No bo to jest tak, wierzą bo po śmierci chcą być "zbawieni" a jak przyjdzie pomóc drugiemu choćby ustąpić miejsca w tramwaju to nagle widzą coś ciekawego za oknem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów