Co to za żydowskie gówno?
-Oskarżony Stanisław Kurwa Cebula proszę wstać
-panie Kurwa Cebulo czy przyznaje się pan do bycia Polakiem
-Tak, ale o co chodzi? To chyba nie przestępstwo!
-hehe-śmieje się sędzina- oczywiście, że jest. Wyrok 50 lat pracy na uprawie szparag
-Hej! Hej! Chwila!- wbiega adwokat- Wysoki sąd pozwoli na przedstawienie mojej wersji
-ależ nie ma się co trudzić Pan Stanisław Kurwa Cebula przyznał się do bycia Polakiem-mówi sędzia
-No tak, ale przecież większość Polaków nie zna nawet całego swojego hymnu narodowego, a z historii wie tylko kiedy była bitwa pod Grunwaldem, Wysoki Sądzie proszę pozwolić mi na zabranie głosu w tej sprawie
-No dobrze posłuchajmy tego pierdolenia-uśmiecha się sędzina
-A więc Panie Kurwa Cebulo, czy jest Pan Polakiem?
-Tak
-Dlaczego?
-Nie wiem może dlatego, że urodziłem się w Polsce i moi rodzice byli Polakami..-odpowiada Stasiu Kurwa Cebula
-Aha, czyli jakby urodził się pan w Izraelu byłby pan izaraelskim żydkiem, a gdyby się pan urodził w Rosji byłby pan Rosjaninem?
-Noo pewnie tak
-Sama pani widzi-mówi adwokat.......
-.- i tak kurwa dalej gówno straszne i jestem ciekaw czemu tylko o katolikach takie chujostwa powstają, a nie np. o żydach, muslimach itp. Poza tym co to za gówniany przykład z tym ,że nie chciała iść do kościoła.. może za niedługo będą filmiki pt. "po co chodzisz do szkoły? Oj nie wiem może dlatego, że mi tak rodzice i rząd każą, ale gdyby nie oni na pewno bym tam nie poszedł"
Widać gimboateiści atakują, a już tak dawno nie było nawracania na ateizm na tym portalu...
Zarammoth napisał/a:
Pytam jeszcze raz, dlaczego do więzień trafia większa część katolików niż w przypadku ateistów, którzy wg. statystyk niezwykle rzadko popełniają zbrodnie?
Ja ci odpowiem bo ateiści mają układy(żeby być "partyjokiem" za komuny trzeba było być ateistą, znaczy nie chodzić do kościoła i być przeciwko niemu).
A tak na serio podaj mi te "statystyki" misiu