📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Też mi coś... jakby ktoś diesla kopciuchem odpalał
~Earl Nightingale
Czekałem na jakieś pierdolnięcie a tu nic się nie dzieje.
piotrekp25 napisał/a:
nie wiadomo o co chodzi ,wysiliłbyś się kur....choć troche , jakiś opis albo coś .do dupy to i tyle
Wyobraź sobie, że usa starają się trzymać projekt F-22 w jak największej tajemnicy i nie zależy im, żeby każdy znał szczegóły działania tego samolotu. Tymbardziej, że takim jak Ty trzeba byłoby najpierw wytłumaczyć zasadę działania silnika odrzutowego.
Jeżeli w tak wielkiej tajemnicy, to co przed chwilą czytałem pl.wikipedia.org/wiki/Lockheed_F-22_Raptor ?
C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
GhostRider32 napisał/a:
obstawiam TIE albo X-Wingi, bo jeszcze nie wiem kto jest po której stronie śmocy.Jeden z ładniejszych samolotów jakie są Ciekawe czym będą latać Amerykanie, kiedy zdecydują się sprzedać nam przeznaczone na złomowanie Raptory
F-22 jako żywo przypomina mi odcinek Simpsonów, w którym Homer dostał pracę jako projektant mający stworzyć wymarzony samochód dla przeciętnego Amerykanina (odcinek Oh Brother, Where Art Thou).
Te samoloty coraz bardziej przypominją wyglądem te ze starych star warsów
Fajne fajne hehehe ale co to kurwa robi na satistic?
Piękna bestia.
tranzystor napisał/a:
Wyobraź sobie, że usa starają się trzymać projekt F-22 w jak największej tajemnicy i nie zależy im, żeby każdy znał szczegóły działania tego samolotu. Tymbardziej, że takim jak Ty trzeba byłoby najpierw wytłumaczyć zasadę działania silnika odrzutowego.
Trzeba przecież mieć sprzęt na wywołanie trzeciej wojny światowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów