18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alucard321 2020-10-17, 0:38 3
sothis napisał/a:

Jeśli przedmówcy serio myślą, że jeże zjadłyby jagody.... To regulamin portalu nie pozwala mi wyrazić we właściwy sposób opinii o ich wiedzy. Jeże są mięsożerne, żrą myszy, robactwo etc, a nie owoce, jabłuszka z czytanek dla dzieci etc, nieważne czy sfermentowane czy nie. Jak kot, nie będzie żywić się owocami.
Zwierzaki na filmie wyglądają na otrute, nie wiem czym i nie chce mi się analizować filmu, żeby tego dociec.
Eh, jeże jedzące owoce. No kurwa, ja pierdole.

Nie mogę znaleźć, ale jakiś czas temu widziałem na YT fragment programu dokumentalnego. W owym fragmencie pokazane było, jak praktycznie wszystkie zwierzęta z dżungli SPECJALNIE czekały, aby jakieś owoce zaczęły fermentowac. Cała dżungla leżała zalana w trupa. Od owadów przez małpy, po jaguary. Wszystkie. Tak więc twoja teoria pada na ryj. Druga sprawa jest taka, że miałem jeża pigmejskiego i wpieprzał głównie chrupki kocie, ale nie gardził też np. marchewką. To, że dieta niektórych zwierząt jest mięsna, to wcale nie znaczy, że nie może zjeść żadnych roślin. Mój pies jest mięsożerny, a selera wpierdala jak głupi.
Zgłoś
żmij 2020-10-17, 0:49 1
mazga50 napisał/a:

A co tam jest na tym talerzyku ze strzykawką? On coś im podał.

Antybiotyk. To właśnie im podał.
Jasne?!
Zgłoś
cesarz1982 2020-10-17, 0:52
sothis napisał/a:

Jeśli przedmówcy serio myślą, że jeże zjadłyby jagody.... To regulamin portalu nie pozwala mi wyrazić we właściwy sposób opinii o ich wiedzy. Jeże są mięsożerne, żrą myszy, robactwo etc, a nie owoce, jabłuszka z czytanek dla dzieci etc, nieważne czy sfermentowane czy nie. Jak kot, nie będzie żywić się owocami.
Zwierzaki na filmie wyglądają na otrute, nie wiem czym i nie chce mi się analizować filmu, żeby tego dociec.
Eh, jeże jedzące owoce. No kurwa, ja pierdole.

Zgłoś
xXPeinXx 2020-10-17, 1:53
Ciekawe czy po zakończonym śnie zimowym będą odczuwać kaca.
Zgłoś
baronturbina 2020-10-17, 10:07
alucard321 napisał/a:

Nie mogę znaleźć, ale jakiś czas temu widziałem na YT fragment programu dokumentalnego. W owym fragmencie pokazane było, jak praktycznie wszystkie zwierzęta z dżungli SPECJALNIE czekały, aby jakieś owoce zaczęły fermentowac. Cała dżungla leżała zalana w trupa. Od owadów przez małpy, po jaguary. Wszystkie. Tak więc twoja teoria pada na ryj. Druga sprawa jest taka, że miałem jeża pigmejskiego i wpieprzał głównie chrupki kocie, ale nie gardził też np. marchewką. To, że dieta niektórych zwierząt jest mięsna, to wcale nie znaczy, że nie może zjeść żadnych roślin. Mój pies jest mięsożerny, a selera wpierdala jak głupi.

Kurwa baranie ! czy ty widziałeś kiedyś jeża w dżungli ???????
Zgłoś
Lockrm 2020-10-17, 15:31
Na trzeźwo coś ty zgłupiał nie byłem i nie będę
Zgłoś
Pan_Cernik 2020-10-17, 17:48 3
alucard321 napisał/a:

Nie mogę znaleźć, ale jakiś czas temu widziałem na YT fragment programu dokumentalnego. W owym fragmencie pokazane było, jak praktycznie wszystkie zwierzęta z dżungli SPECJALNIE czekały, aby jakieś owoce zaczęły fermentowac. Cała dżungla leżała zalana w trupa. Od owadów przez małpy, po jaguary. Wszystkie..

Chyba o to Ci chodziło

Zgłoś
alucard321 2020-10-17, 18:20 1
baronturbina napisał/a:

Kurwa baranie ! czy ty widziałeś kiedyś jeża w dżungli ???????

Gdzie ja pisałem o jeżu w dżungli baranie? Naucz się czytać pacanie ze zrozumieniem.

Pan_Cernik. Bardzo podobne, ale tamto było w Indiach albo w gdzieś w Ameryce środkowej. Pamiętam, że było w chuj roślinności. Zapadł mi też w pamięci wąż, który akurat był abstynentem i korzystał z okazji. W każdym razie miło wiedzieć, że zjawisko jest bardziej powszechne.
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-10-17, 18:46 4
Uwaga jestem ekspertem od języka kacapskiego i psim detektywem. Kacap prawdopodobnie ich nie otruł, jeże obżarły się ,,złowrednych'' czyli złośliwych jagód( nie jestem pewien co to za jagody) i opiły się mleka dla kota, kacap zapewne ma jakieś małe koty i karmi je strzykawką. Mleko u jeży wywołuje biegunkę, więc dwa małe dywersanty się posrały i leżą najebane
Zgłoś
martils 2020-10-17, 20:00 3
przewodnik_elektryczny napisał/a:

Uwaga jestem ekspertem od języka kacapskiego i psim detektywem. Kacap prawdopodobnie ich nie otruł, jeże obżarły się ,,złowrednych'' czyli złośliwych jagód( nie jestem pewien co to za jagody) i opiły się mleka dla kota, kacap zapewne ma jakieś małe koty i karmi je strzykawką. Mleko u jeży wywołuje biegunkę, więc dwa małe dywersanty się posrały i leżą najebane

Specjalnie ściągnąłem aplikację do transkrypcji i dokładnie to powiedział rusek - dwa dywersanty ożłopały się jogurtu i jakiś jagód. Teraz leżą i obsrały się. Raczej nic im nie będzie. Akcja ma miejsce 2879 kilometrów w linii prostej od Manaus.
Zgłoś
ProVVe 2020-10-18, 5:11
martils napisał/a:

Specjalnie ściągnąłem aplikację do transkrypcji i dokładnie to powiedział rusek - dwa dywersanty ożłopały się jogurtu i jakiś jagód. Teraz leżą i obsrały się. Raczej nic im nie będzie. Akcja ma miejsce 2879 kilometrów w linii prostej od Manaus.

Jeż od mleka zdechnie koniec kropka. Zapraszam do ZOO zapytać się opiekunów takich zwierząt, a dlaczego polecam poszukać i poczytać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem