📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Opierdoliły się fermentującymi owocami i zasnęły. Jak to ruskie jeże.
Wsadem się najadły z baniaka xD
A co tam jest na tym talerzyku ze strzykawką? On coś im podał.
No cóż, w końcu to rosja. Co niby można tam robić?
podała im kurwa kacapska jakieś trujące jagody
Kiedyś u sąsiada ok 20 kaczek "padło" jak się najadły winogron z baniaka. Wstały na drugi dzień, ciekawe czy kaczki mogą mieć kaca
UkrytaPodNickiem napisał/a:
podała im kurwa kacapska jakieś trujące jagody
Nie trujące, tylko sfermentowane. I nie podał, tylko same opierdzieliły ze śmietnika. Prawdopodobnie jeżom nic nie będzie jak wytrzeźwieją.
One zdychają bo nachlały się krowiego mleka a to trucizna dla jeży i leżą ledwo żywe.
Jeśli przedmówcy serio myślą, że jeże zjadłyby jagody.... To regulamin portalu nie pozwala mi wyrazić we właściwy sposób opinii o ich wiedzy. Jeże są mięsożerne, żrą myszy, robactwo etc, a nie owoce, jabłuszka z czytanek dla dzieci etc, nieważne czy sfermentowane czy nie. Jak kot, nie będzie żywić się owocami.
Zwierzaki na filmie wyglądają na otrute, nie wiem czym i nie chce mi się analizować filmu, żeby tego dociec.
Eh, jeże jedzące owoce. No kurwa, ja pierdole.
Zwierzaki na filmie wyglądają na otrute, nie wiem czym i nie chce mi się analizować filmu, żeby tego dociec.
O kurwa jakie one są zadupcone. W Rosji nawet zwierzęta chleją.
-Ernest Hemingway
Jeśli przedmówcy serio myślą, że jeże zjadłyby jagody.... To regulamin portalu nie pozwala mi wyrazić we właściwy sposób opinii o ich wiedzy. Jeże są mięsożerne, żrą myszy, robactwo etc, a nie owoce, jabłuszka z czytanek dla dzieci etc, nieważne czy sfermentowane czy nie. Jak kot, nie będzie żywić się owocami.
A pierdolisz, jeże oprócz owadów jedzą również owoce i warzywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów