2. Wybij wszystkich inteligentów ze swojej partii podczas kolejnych czystek
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu
jak nie ma profitu?
masa jest...
czemu się dziwić, Putin rozdaje wódę niemal za darmo, więc społeczeństwo nie posiada mózgu, resztę doprawi telewizornia jak u nas propagandowa TVN której początki zaczynają się z końcem afery FOZZ, a które są początkiem uni wolności, platformy, swetru i innego ścierwa według mnie
Nie ma to jak jeździć po TVN'ie, kiedy państwowa telewizja twierdzi, że Kaczyński to wybawca narodu a PO wzięło 620 milionów na premie i dodatki do pensji
Nie bronie TVN'u, no ale kurwa... Rozliczajmy wszystkich, a nie tylko tych co nam się nie podobają.
A, no i nie zapominajmy, że TVN to telewizja prywatna, więc nawet nie musisz za nią płacić. Nie to co za to ścierwo TVP.
Nie ma to jak jeździć po TVN'ie, kiedy państwowa telewizja twierdzi, że Kaczyński to wybawca narodu a PO wzięło 620 milionów na premie i dodatki do pensji
Nie bronie TVN'u, no ale kurwa... Rozliczajmy wszystkich, a nie tylko tych co nam się nie podobają.
A, no i nie zapominajmy, że TVN to telewizja prywatna, więc nawet nie musisz za nią płacić. Nie to co za to ścierwo TVP.
Chuja wiesz gnoju, bo ja pamiętam gierka, jaruzelskiego, urbana, dlatego nie będę z tobą polemizował, choćby dlatego że twoi rodzice nie siedzieli w celi tylko za poglądy, lub wyjście na ulicę w dniu 3 maja, poczytaj, zapoznaj się z naprawdę prawdziwymi aferami, kto był ich beneficjentem, kto zyskał, prywatyzował, zarobił, wtedy porozmawiamy
Chuja wiesz gnoju, bo ja pamiętam gierka, jaruzelskiego, urbana, dlatego nie będę z tobą polemizował, choćby dlatego że twoi rodzice nie siedzieli w celi tylko za poglądy, lub wyjście na ulicę w dniu 3 maja, poczytaj, zapoznaj się z naprawdę prawdziwymi aferami, kto był ich beneficjentem, kto zyskał, prywatyzował, zarobił, wtedy porozmawiamy
Jesteś rozjebany gościu. Postkomuna dosięgnęła wszystkie obozy polityczne w Polsce. Piotrowicz, Jasiński, Szłapka, Kostrzewski, Karski... Dalej mam wymieniać? Z PO też by się wielu znalazło. Chuja to Ty wiesz i masz wyprany mózg przez jedną z tych dwóch popierdolonych telewizji. Zdradzę Ci mały sekret. Jesteś tym samym gównem co zwolennicy TVN tylko po drugiej stronie barykady. Swoją drogą chcesz wieszać komunistów to zacznij od obozu PiS, który rozdaje socjalistyczne 500+, właśnie tak jak czerwoni by tego chcieli Będą Ci pluli na ryj to powiesz, że deszcz pada.
Ja pierdole, i ten gościu ma te same prawa wyborcze co ja.
Swoją drogą skąd masz taką zajebistą pewność, że to akurat rzeczy, które czytasz TY są prawdziwe i nie przekłamane?
Tak w ogóle to mój ojciec nie raz dostał wpierdol od MO, bo go łapali jak rozwieszał ulotki Solidarności i to nie tej, którą prowadzi Duda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów