18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
bloodwar 2018-09-16, 17:58 111
1. Wybij wszystkich inteligentów z przeciwnej partii podczas pierwszej rewolucji
2. Wybij wszystkich inteligentów ze swojej partii podczas kolejnych czystek
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Halman 2018-09-16, 18:07 14
bloodwar napisał/a:

1. Wybij wszystkich inteligentów z przeciwnej partii podczas pierwszej rewolucji
2. Wybij wszystkich inteligentów ze swojej partii podczas kolejnych czystek
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu

jak nie ma profitu?
masa jest...
Zgłoś
Budrys2000 2018-09-16, 18:16 3
Sam bym się wkurwił, jakby mi ostatnie cztery jajka zajebał, a miałbym akurat ochotę na jajecznicę
Zgłoś
binladden 2018-09-16, 18:29 34
W sumie to takiego big brothera mógłbym oglądać
Zgłoś
cuurniprime 2018-09-16, 18:36
Tak właściwie to nie kumam zajścia, typ wyłapał fangę na ryj i jeszcze do niego drugi doskoczył? Bimber im zajebał czy co?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-16, 18:56 3
Dwóch bokserów (w sumie jeden kickbokser) i jeden zapaśnik. Brakowało na koniec, żeby zapaśnik zrobił rzut przez barierki... byłoby ciekawiej...
Zgłoś
T................h 2018-09-16, 19:19
Still better than KSW
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-16, 19:33 1
Tilg_die_Schmach napisał/a:

Still better than KSW

Sugerujesz, że Najman dostałby wpierdol??
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-16, 19:51 8
czemu się dziwić, Putin rozdaje wódę niemal za darmo, więc społeczeństwo nie posiada mózgu, resztę doprawi telewizornia jak u nas propagandowa TVN której początki zaczynają się z końcem afery FOZZ, a które są początkiem uni wolności, platformy, swetru i innego ścierwa według mnie
Zgłoś
Mom and Death 2018-09-16, 20:22 2
Plus dla twórców show za dobór najbardziej odpowiednich "alfa-samców" i ich samic żeby można było to oglądać jak w ZOO.

Zgłoś
ePeeL 2018-09-16, 20:46 4
Cytat:

czemu się dziwić, Putin rozdaje wódę niemal za darmo, więc społeczeństwo nie posiada mózgu, resztę doprawi telewizornia jak u nas propagandowa TVN której początki zaczynają się z końcem afery FOZZ, a które są początkiem uni wolności, platformy, swetru i innego ścierwa według mnie

Nie ma to jak jeździć po TVN'ie, kiedy państwowa telewizja twierdzi, że Kaczyński to wybawca narodu a PO wzięło 620 milionów na premie i dodatki do pensji

Nie bronie TVN'u, no ale kurwa... Rozliczajmy wszystkich, a nie tylko tych co nam się nie podobają.
A, no i nie zapominajmy, że TVN to telewizja prywatna, więc nawet nie musisz za nią płacić. Nie to co za to ścierwo TVP.
Zgłoś
cowboy 2018-09-16, 20:53 10
ale trzeba przyznac ze skurwiel ma twarda szczene, dostal dwa konkretne strzaly z zaskoczenia i nie padl, kolega w niebieskim dresie chyba sie tego nie spodziewal
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-16, 20:56 5
ePeeL napisał/a:

Nie ma to jak jeździć po TVN'ie, kiedy państwowa telewizja twierdzi, że Kaczyński to wybawca narodu a PO wzięło 620 milionów na premie i dodatki do pensji

Nie bronie TVN'u, no ale kurwa... Rozliczajmy wszystkich, a nie tylko tych co nam się nie podobają.
A, no i nie zapominajmy, że TVN to telewizja prywatna, więc nawet nie musisz za nią płacić. Nie to co za to ścierwo TVP.

Chuja wiesz gnoju, bo ja pamiętam gierka, jaruzelskiego, urbana, dlatego nie będę z tobą polemizował, choćby dlatego że twoi rodzice nie siedzieli w celi tylko za poglądy, lub wyjście na ulicę w dniu 3 maja, poczytaj, zapoznaj się z naprawdę prawdziwymi aferami, kto był ich beneficjentem, kto zyskał, prywatyzował, zarobił, wtedy porozmawiamy
Zgłoś
ePeeL 2018-09-16, 21:15 14
edek.bajzel napisał/a:

Chuja wiesz gnoju, bo ja pamiętam gierka, jaruzelskiego, urbana, dlatego nie będę z tobą polemizował, choćby dlatego że twoi rodzice nie siedzieli w celi tylko za poglądy, lub wyjście na ulicę w dniu 3 maja, poczytaj, zapoznaj się z naprawdę prawdziwymi aferami, kto był ich beneficjentem, kto zyskał, prywatyzował, zarobił, wtedy porozmawiamy

Jesteś rozjebany gościu. Postkomuna dosięgnęła wszystkie obozy polityczne w Polsce. Piotrowicz, Jasiński, Szłapka, Kostrzewski, Karski... Dalej mam wymieniać? Z PO też by się wielu znalazło. Chuja to Ty wiesz i masz wyprany mózg przez jedną z tych dwóch popierdolonych telewizji. Zdradzę Ci mały sekret. Jesteś tym samym gównem co zwolennicy TVN tylko po drugiej stronie barykady. Swoją drogą chcesz wieszać komunistów to zacznij od obozu PiS, który rozdaje socjalistyczne 500+, właśnie tak jak czerwoni by tego chcieli Będą Ci pluli na ryj to powiesz, że deszcz pada.
Ja pierdole, i ten gościu ma te same prawa wyborcze co ja.
Swoją drogą skąd masz taką zajebistą pewność, że to akurat rzeczy, które czytasz TY są prawdziwe i nie przekłamane?

Tak w ogóle to mój ojciec nie raz dostał wpierdol od MO, bo go łapali jak rozwieszał ulotki Solidarności i to nie tej, którą prowadzi Duda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów