Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś umie po onucemu?
jakby to ująć delikatnie - chodzi o to by oddalili się w pośpiechu - najlepiej w ślad za jednym ruskim okrętem
Wy serio musicie miec po 12 lat albo jestescie najzwyklej uposledzeni umyslowo. Do tej pory nie zalapac kto jest glownym agresorem jezeli chodzi o Ukraine.
Oho. Dawaj oświeć nas.
Lubię logikę tego świata. Jest taka nielogiczna
Fajny jest ten świat. Jeśli Rosjanie równają z ziemią Bachmuty i inne Mariupole, to są barbarzyńcami i orkami. Ale jak Izrael równa z ziemią Gazę, to tylko się bronią.
Pięknie powiedziane
Fajny jest ten świat. Jeśli Rosjanie równają z ziemią Bachmuty i inne Mariupole, to są barbarzyńcami i orkami. Ale jak Izrael równa z ziemią Gazę, to tylko się bronią.
Nie rozumiem różnic to użyję porównania. Bo Ukraińcy wystrzelili na Moskwę i Petersburg 3.000 rakiet, wymordowali dzieci w przygranicznych kołchozach.
Czego tu się spodziewać innego. Jeżeli największe firmy globalne są w rękach żydów, to samo dotyczy największych instyfucji finansowych, oraz co najważniejsze mediów. Żydostwo w US&A jest bardzo mocne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów