darek1234 napisał/a:
Pokochaj ruSSkich bandytów, oni wiedzą co robić z 3 letnimi dziećmi. Pokazali to w Buczy. Nie było to 80 lat temu tylko dzieje się teraz. Ale do durnia ciężko dotrzeć, stąd potraktuj to jako dygresję
×Po pierwsze pisząc ruSSkich to chyba ci się we łbie poprzewracało i dowiedz się w jakim kraju kultywowany jest nazizm i który z tych dwóch krajów ma bardzo głębokie tradycje nazistowskie oraz wyśpiewywanego bohateraz szeregów SS.
Po drugie. Nie zastanawiałeś się dlaczego nagle przestali mówic o Buczy? A może dlatego, że wyszedł niezły syf w mediach światowych i masa dowodów, obciążających ukraińców, którzy sami sobie nagrali na video.
Nie pochwalam ruskich, gdyż to oni najechali. Mam ich tak samo w dupie jak ukrów, ale faktem niezaprzeczalnym, że ukraina pod dyktando USA bardzo bardzo się starała o tą rozpierduchę i się skutecznie wystarała. Żal mi pokrzywdzonych w tej grze o potworną kase i władzę, ale to jest mniejszość ukrów którzy przyjechali do polski - "wojna trwa od 2014 tam gdzieś na wschodzie, nas to nie dotyczy, życie wygląda tak jak wcześniej, nie wiem o co ten hałas"- takie coś usłyszałem od ukrainki. Nie wiem jak ślepym trzeba być, by nie pojmować, że to tylko konflikt zastępczy a gra jest dużo dużo szersza.