a do TV mam głęboka pogardę
wolę słuchać takiego brodacza i innych niezależnych mediów bo można przynajmniej ciekawych rzeczy się dowiedzieć.
Pierdolenie o niczym. A Polacy na zachodzie, czym się różnią?
Kurwa ale jesteś płytki jeśli wierzysz we wszystko co w internetach mówią. A już zamulonym dnem, jest próba zarażania innych swoimi fobiami.
Antyukraińskie małpy przejmują sadistica xd Na pewno nie będę wchodził z wami w dyskusję, bo to trochę tak jakbym grał w szachy ze świnią. Nie macie możliwości zrozumieć otaczającego was świata, bo wasze IQ szoruje po dnie.
Możecie sobie pluć jadem na Ukrainę, słuchać głupot, które wpasują się w waszą narrację. Jebane bydło z was i mi, normalnemu Polakowi wstyd za was. Jebana bieda umysłowa.
pie**olenie o niczym. A Polacy na zachodzie, czym się różnią?
Antyukraińskie małpy przejmują sadistica xd Na pewno nie będę wchodził z wami w dyskusję, bo to trochę tak jakbym grał w szachy ze świnią. Nie macie możliwości zrozumieć otaczającego was świata, bo wasze IQ szoruje po dnie.
Możecie sobie pluć jadem na Ukrainę, słuchać głupot, które wpasują się w waszą narrację. j***ne bydło z was i mi, normalnemu Polakowi wstyd za was. j***na bieda umysłowa.
Tym się różnią , że w 43 nie nabijali na płoty zachodnich dzieci i nie przecinali w pół zachodnich kobiet ...
Pokochaj ruSSkich bandytów, oni wiedzą co robić z 3 letnimi dziećmi. Pokazali to w Buczy. Nie było to 80 lat temu tylko dzieje się teraz. Ale do durnia ciężko dotrzeć, stąd potraktuj to jako dygresję