Chłop co cenny czas stracił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chłop co cenny czas stracił
Kierowca jak i pilot zapewne śmiechem jebli jak zobaczyli te łokcie wygięte w drugą stronę bo reszta nie wymaga komentarza,a w zaspe wjechali bo ktos flaszką machał.
Kurwa zeby dać się rozproszyć przez typiare co ma taki bębzon to naprawdę trzeba być wyposzczonym.
JebacJP2 napisał/a:
Kurwa zeby dać się rozproszyć przez typiare co ma taki bębzon to naprawdę trzeba być wyposzczonym.
Pewnie ruskie z ukrainskiego frontu wracały
JebacJP2 napisał/a:
A sam masz mniejszy? Gościówa wypięta do przodu, nie wygląda na grubą. I polać jej za skuteczne strollowanie
Pojebany jestes jakiś, mam bebzon. Zjeb jakies teorie o wygięciu. Zapuszczona obrzudliwa kurwa tfu
Żeby jeszcze miała co pokazywć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów