📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadistic był zajebisty, jak był Sadistic'iem. Czyli takim miejscem w internetach, który był dla ludzi a nie dla hajsów.
artiee napisał/a:
Koleś ma kupę racji, coraz mniej tu można.
dokładnie, na a na głównej sam syfilis
Aj pierdolicie, pierdolicie.
Ale to tylko świadczy o tym, że wciąż jestem na sadisticu
Ale to tylko świadczy o tym, że wciąż jestem na sadisticu
Na Sadistiku nie ma logicznego rozróżnienia co wolno, a co nie i dlaczego akurat to walono, a tego nie. Od czasu ostatnich zmian więcej się obraża użytkowników, mniej arabusów. Wszystkie moje warny były za: - niechcący włączenie CL, - bo mi się podpis do zdjęcia niechcący skasował, - dwa razy dałem podobny komentarz (nikogo nie obrażający). Za to jak leciało ostro - nic. Bez logiki to.
Jeśli to "wypierdalaj" jest użyte bezsensownie, to akurat jest to prawidłowa reakcja adminów.
tylko alternatywy brak
...chyba że ktoś coś ma namierzonego ??
Chętnie stestuję coś pikantnego
...chyba że ktoś coś ma namierzonego ??
Chętnie stestuję coś pikantnego
Tylko jak by tego nie było, to w komentarzach mielibyśmy po 12132 komentarzy, bo znalazło by się dwóch debili, którzy by się tylko wyzywali.
Ta obraza ciapatych,w sensie muslimów, to znaczy kozojebców, no... tych no.. szmatogłowych mnie zastanawia, że weszła i że jest tak pieczołowicie kultywowana przez administratorów. -_-
Wrzucacie gówno a później lamenty, że coś trafiło do sucharów.Jeśli jednak badziew trafi na główną to znowu są pretensje typu - co za gówno, co to robi na głównej?!?! itp.
Przecież to użytkownicy czyli WY dajecie piwa za wrzuty więc w czym problem?!?!?!?!?!
Przecież to użytkownicy czyli WY dajecie piwa za wrzuty więc w czym problem?!?!?!?!?!
Napisał kurwa gimbus od tego nitrocośtam, co jest turbo-gimbo-pedałem-hipsterem, ma pedalski głos i obraża ludzi przez skajpa.
Mojito napisał/a:
Wrzucacie gówno a później lamenty, że coś trafiło do sucharów.Jeśli jednak badziew trafi na główną to znowu są pretensje typu - co za gówno, co to robi na głównej?!?! itp.
To użytkownicy powinni decydować, co trafia do sucharów, a nie mała grupka wzajemnej adoracji.
Kilka razy sam krytykowałem i wytykałem błędy kilku moderatorom, wstawiałem poźniej tematy, to albo wyjebali w pizdu, albo z automatu do sucharów, pomimo tego że były kilka minut w poczekalni i zaczeły dostawać piwa.
Np wstawiłem dowcip o łotyszu, wrzuciliście do sucharów pomimo że dostawał piwa. Mało tego, jeden z modów wstawił tego samego dnia dowcip o łotyszu i od razu główna.
Mówisz o wstawianiu gówna? Zobaczmy.W salut rzymski spinasz się znaczenie salutu. Po drugie, chopie, wstawiłeś filmik jakiejś śluzy w szkocji na portal pełen "czarnego humoru"? Co niby jest fajnego w śluzie?
Tak samo ostatnio jeden z modów dał gościowi ostrzeżenie za filmik o łodzi z pazurą (wcześniej napisał, że wlepi warna za ten filmik), kiedy napisałem że w regulaminie nie ma nic o wstawianiu warnów za to, to uwaga: cofnał ostrzeżenie a mój i swój post skasował.
Modzi, ogarnijcie się. Dwóch-trzech trzyma poziom, ale reszta-pozostawiam bez komentarza.
A przy okazji, ilu z modów ma tematy w sucharach? Żaden? Ciekawe czemu. Bo nie wstawiają gówna? Filmik o śluzie faktycznie materiał z górnej półki. Mojito i pener są najlepszy przykładem jakości tematów modów.
ps
I to nie jest ból dupy i spina, tylko sama prawda, a prawda w oczy kole jak to mówią.
ps 2
W ramach przypomnienia, w regulaminie nie ma mowy o wlepianiu warnów za krytyke moderacji.
Pozdrawiam
ps3
Bo przypomniało mi się to dopiszę: nie potrafiliście wykryć przed bardzo długi okres czasu, że użytkownik okar19 ma multikonta i wrzucał sporo filmików codziennie i przepychał je dzieki tym kontom na główną.
A potem zrobiliście temat o tym i chwaliliście się jacy jestescie detektywi. Brawo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów