📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@Up myślisz że za swoje jawne obrażanie kogoś itp. Nikt nie wyciągnie wobec ciebie konsekwencji tylko moderatorzy będą sie za ciebie tłumaczyć? W internecie jak w życiu,100 obrazisz owrócą to w żart a jeden przyjdzie poleci na komende i będą cie scigać i ciągać po sądach latami,już lepiej takiego delikwenta zbanować niż biegać z nim po sądach i zamykać portal bo udostepnia rasistowskie tresci np.
Pedalski portal? Dla gimbusów? Krzy Siek, ranisz moje uczucia
Jakby można było wszystko to byłaby to dzicz, a nie portal.
Nie nie błoje się
zabawne że koleś wstawił ten komentarz na facebooku, ba jeszcze ma ten facebook zainstalowany na telefonie żeby z każdego miejsca móc pisać gdzie jest i co aktualnie porabia
Jest jeden sposób, aby legalnie kazać komuś wypierdolić,
Jak to powiedział klasyk:
Jak to powiedział klasyk:
Cytat:
Wypierdalaj jebany czarnuchu na pole bawełny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów