18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sadystyczna rodzinka
f................1 • 2014-08-12, 19:06
Pewna rodzinka wybrała się na wakacyjny wyjazd. Jednak po dwóch godzinach jazdy droga zaczęła się już dłużyć i wszyscy byli znudzeni, do czasu gdy zauważyli przechodzącego przez ulicę pieska. Ojciec dodał gazu, samochód przyspieszył i rozsmarował pieska na dwóch metrach asfaltu. Rodzinka zaczęła się cieszyć na widok atrakcji, wszyscy się śmieją za wyjątkiem Jasia który siedzi po środku ze smutną miną i nie odzywa się. Po godzinie sytuacja się powtarza, tym razem przez ulicę przechodzi kotek, ojciec dodaje gazu i podobnie jak za pierwszym razem rozsmarowuje go na asfalcie. Rodzinka znów się cieszy, a Jasio dalej się nie odzywa, siedzi tylko ze spuszczoną głową. Mama Jasia która to spostrzegła odwróciła się do chłopca i zapytała go:
-Jasiu dlaczego jesteś taki smutny?
-Bo ja nie widziałem...

Zgłoś
riddick1773 2014-08-12, 20:02 3
za długie

Chuj w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
H................g 2014-08-12, 20:42 48
@Jak za długie to współczuje debilizmu i bycia kretynem. Polecam strzał w głowę lub skok z wysokiego budynku, bo tylko, aby marnujesz tlen
Zgłoś
m................t 2014-08-12, 21:57 3
Fake.. Sadystyczna rodzinka po przejechaniu tego ścierwa by się zatrzymała i wzięła truchła. Następnie każdy członek rodziny by wyruchał zwłoki. Na koniec pocięci by ścierwo i zrobili sobie schabowe...
Zgłoś
Abram_Rudobrody 2014-08-12, 23:47
stary kawał, każdy go zna
Zgłoś
killerZeWsi 2014-08-13, 0:23 5
@mataertest - rozjechałeś kiedyś kota? Co kurwa wyruchać, mielone?
Zgłoś
Forczman 2014-08-13, 0:34
A no koniec ojciec przejechał przechodzącego czarnucha.
Ale nikt tego nie zauważył poza Jasiem który siedział z tyłu i popłakał się, tym razem ze śmiechu.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
ulifont 2014-08-13, 9:51
Hacerking
weź coś na nerwy.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
H................g 2014-08-13, 12:59 1
@Up nie mów mi co mam robić, nie umiem obojętnie przejść na widok ludzkiej głupoty
Zgłoś
essek 2014-08-13, 13:17 1
Ten kawał ma z 25 lat.. W oryginale była krowa, flaki zaplątały się w wycieraczki, a matka próbowała je wyszarpać przez okna, wtedy przyjebała głową w słup. Wszyscy się śmiali, tylko mały jasio płakał, spytany dlaczego odrzekł, że tego nie widział.
Zgłoś
kokos654321 2014-08-13, 14:22
Ten hit leci w maluchach czy starszakach ???
Zgłoś
kajet1916 2014-08-13, 21:40
Hacerking napisał/a:

...Polecam strzał w głowę lub skok z wysokiego budynku, bo tylko, aby marnujesz tlen

Kali nie rozumieć?

If you don't eat yer meat, you can't have any pudding. How can you have any pudding if you don't eat yer meat?
Zgłoś
RegionalnePrzewozy 2014-08-17, 2:45
ja znam wersję że mamie urwało głowę..
Zgłoś
f................1 2014-08-17, 19:38
RegionalnePrzewozy napisał/a:

ja znam wersję że mamie urwało głowę..

Ja napisałem tą którą opowiadał mi wujek jak byłem mały
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów