📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dawać piwka, kolejny bardzo dobry materiał na główną. Większość osób się ucieszy.
@up
Nie będziesz mi mówił komu mam postawić piwo. Poza tym, powiedz czy autor tematu płaci Ci za "naganianie" piwek?
Nie będziesz mi mówił komu mam postawić piwo. Poza tym, powiedz czy autor tematu płaci Ci za "naganianie" piwek?
Animalus, tu ciężko już ogarnąć kto żartuje, a kto nie patrząc na to jakie gówna trafiają na główną. :/
PS. Jeśli faktycznie sarkazm to zwracam honor.
PS. Jeśli faktycznie sarkazm to zwracam honor.
innyczlowiek napisał/a:
tematów: 0
tematów: 0
więc wypi*rdalać łajzy, a zamiast bezużytecznych komentarzy spróbujcie sami coś znaleźć pi*dy.
Cytat
Od dzisiaj za kazanie komuś "wypie**alać" w komentarzu, shoutboxie, prywatnych wiadomościach (po zgłoszeniu), czy inne przejawy chamstwa oficjalną nagrodą jest usunięcie posta i ostrzeżenie o wartości 3 - w przypadku braku poprawy - miesięczny odpoczynek od pisania na forum.
chętnie zobaczyłbym jak dostają piłką w ryj gdy się śmieją
Myślisz, że jak wstawiłeś gwiazdkę to nie dostaniesz w3?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów