📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś pięknego Jak ja nienawidze takich bachorów
czy te bachory nie potrafia bawic sie inaczej jak tylko pilowac te ryje?
To może teraz ktoś wyjaśni o co chodzi bo widzę turlanie taśmą klejącą.
chodzi o cepa któremu najpierw nie pasuje ustawienie na starcie jak by to zależało od wyniku no i jego sromotna porażka za karę
liścia w ryj bo m u na łep nasra za kilka lat a matkę wyruha spali dom i trafi do poprawczaka
Dzieci są jak bąki, można wytrzymać tylko ze swoimi.
orzeszwmorde napisał/a:
Dzieci są jak bąki, można wytrzymać tylko ze swoimi.
ja nawet ze swoim nie moge wytrzymac
dla niekumatych, chodzi o to ze mieli sie scigac tymi tasmami ale ten 2 od prawej przeczuwal ze jego tasma bedzie zatrzyma przez kamere, jego tata go uspokoil ze wszystko bedzie ok i i tak tasma zakurwila wiec sie rozplakal i tyle
Co to za kurwa gówno? Z kozaczka czy pomponika to zajebałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów