📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niemow napisał/a:
Jestem zdania, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować
Uwież - nie wszystkiego
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Uwież - nie wszystkiego
Uwierz*
No dobrze..
Po krótkim namyśle stwierdzam, że pedalenie się nie jest szczytem moich marzeń.
Masz rację. Prawie wszystkiego
@Kacu
Tak jak napisałem tutaj, czyli raczej nie ^^
Niemow, seks analny z murzynem łapie się do tego "prawie wszystkiego"?
uwielbiam zioło
Trzeba być intelektualną kurwą aby myśleć ,że marihuana jest zuuuem. Marihuana sama w sobie nie jest zła, tylko nie które osoby mają "skutki" uboczne ale to jest 0000.1% ludzi.
~P@N K@C ja już widzę nie pierwszy swój wpis własnie pod tematyka związana z marihuana, masz jakiś uraz? spaliłeś się kiedyś i koledzy zrobili chyba z ciebie niezłego łacha ,że się tak spinasz. Uwielbiam takich ludzi którzy nie mają ZIELONEGO pojęcia o czym piszą.
~P@N K@C ja już widzę nie pierwszy swój wpis własnie pod tematyka związana z marihuana, masz jakiś uraz? spaliłeś się kiedyś i koledzy zrobili chyba z ciebie niezłego łacha ,że się tak spinasz. Uwielbiam takich ludzi którzy nie mają ZIELONEGO pojęcia o czym piszą.
skizo napisał/a:
Trzeba być intelektualną kurwą aby myśleć ,że marihuana jest zuuuem. Marihuana sama w sobie nie jest zła, tylko nie które osoby mają "skutki" uboczne ale to jest 0000.1% ludzi.
Upizganie się samo w sobie nie jest złe.. powiedziałbym nawet, że fazy są dość interesujące. Najgorsze są efekty po wytrzeźwieniu, ewentualnie wyłapanie tzw. "bad way" jak przegniesz z ilością ;d
Podkreślam jednak:
Nie mam zamiaru namawiać nikogo do próbowania, jeżeli tego nigdy nie robił a chce, to niech to najpierw dobrze przemyśli.
z marchiuana jest jak z dupstem jest zajebista tylko sluchacze chujowi
skizo, nie mam urazu. Gardzę ćpunami i ćpaniem, to wszystko. Po tym co piszesz wnioskuję, że marichechłanina już wyżarła Ci mózg.
P@N K@C napisał/a:
Władek, już masz dziury w głowie od tego gówna! Drogie dzieci, niech ten o to Władek będzie dla Was przestrogą!
Wstrzykujesz= umierasz!
Władek jest dobry
Chlam aż do porzygu, nie jestem gimbusem...
Ja też gardzę pijaczkami. Ale od święta sam się lubię naćpać alkoholem. Uwielbiam ten ból wywołany przez uszkodzone receptory mózgu na drugi dzień.
Uwielbiam otwierać komentarze pod takimi tematami bo tutaj ludzie spinają się bardziej niż Kim Jong Un przy "negocjacjach" z USA
@ ~P@N K@C Jeżeli twoja data urodzenia wpisana w profilu jest zgodna z prawdziwą to muszę Ci powiedzieć, że nie wiedziałem, że już u tak młodych ludzi objawia się syndrom "im mniej wiesz tym więcej o tym pierdolisz" bo biorąc pod uwagę to co napisałeś masz o tym zerowe pojęcie. Napisałbym, abyś zasięgnął lektury w tej sprawie, a dopiero potem przystąpił do dyskusji, jednak jestem pewien, że Twoja ignorancja Ci na to nie pozwoli. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów