📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Maciek Rock to pała i tyle;] Nic nowego mi nie powiedział
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pała jako osoba... lansuje się na takiego młodego szczurka a zobacz ile ma lat...
A co ma piernik do wiatraka ?
up@ wiatrak moze sie spierniczyc ale piernik nie moze sie zwiatraczyc
orobina racji ale pierwsze kilka zdan powinno sie wyciac.
orobina racji ale pierwsze kilka zdan powinno sie wyciac.
oj zaraz się sadolowe ćpunki zlecą do tematu i będą pierdoliły jaka to marihechłana jest dobra, a alkohol zły. Wstrzykujcie sobie to gówno ćpuny i umierajcie!
Marichechłana jest dobra a alkohol jest zły! Bende se wszczykiwał ile se bede chciał no iii ten... o czym to ja mówiłem? A, Marihełełęlełęna jest dobra!
Władek, już masz dziury w głowie od tego gówna! Drogie dzieci, niech ten o to Władek będzie dla Was przestrogą!
Wstrzykujesz= umierasz!
Wstrzykujesz= umierasz!
Ciekawe ile pejsaty od polsatu dostał pieniędzy za takie lobby na temat narkotyków.
Ćpaj, wstrzykuj, umieraj! - Mr.Drwalu
Ćpaj, wstrzykuj, umieraj! - Mr.Drwalu
To powinno wyjaśnić cały temat.
Maciek Rock widocznie Boga w sercu nie ma, alfabeta jeden. Się powinien do księdza zgłosić.
Maciek Rock widocznie Boga w sercu nie ma, alfabeta jeden. Się powinien do księdza zgłosić.
Marihuanina jest zła! Przecież polski rząd, który ją zdelegalizował, jest mądrzejszy od tysięcy ciemnych lat historii i rządów innych, zgniłych krajów, które pozwalają ludziom truć się tym toksycznym i wyniszczającym gównem!!!
BongMan, wyczuwam ironię w tym co napisałeś
Każdy obywatel powinnien mieć wolność wyboru. I nie ważne czy chcesz pędzić bimber, palić trawe czy posiadać broń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów