Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczepionkę na to gówno mogliby opracować.
Pierdolony debil. Na pierwszy rzut oka nie widzi, co narkotyki takie jak heroina, kokaina czy inne narkotyki twarde robią z ludźmi.
Same robią? Taka strzykawka biega po mieście i dźga niewinnych ludzi po żyłach? Kreski koki unoszą się w powietrzu i niepostrzeżenie wsypują się do nosów porządnych obywateli?
oj zaraz się sadolowe ćpunki zlecą do tematu i będą pierdoliły jaka to marihechłana jest dobra, a alkohol zły. Wstrzykujcie sobie to gówno ćpuny i umierajcie!
wstrzyknij sobie lepiej setke wodki ;]
Wystarczy podac jeden prosty przyklad : Ilu ludzi zdycha przez alkohol, ilu mamy zulow w Polsce jak i na swiecie zniszczonych przez alko, a ilu mamy ludzi ktorzy maja jakies problemy przez marihuane ?
Nawet jesli tacy istnieja to jest to garstka, i musieliby palic codziennie po 10 gram zeby im sie cos stalo.
Tak ze przestancie pierdolic wszyscy przeciwnicy skuna.
Ja wole zajarac i sie dobrze wylajtowac niz sie napierdolic i nie wiedziec co sie ze mna dzieje.
Nawet jesli tacy istnieja to jest to garstka, i musieliby palic codziennie po 10 gram zeby im sie cos stalo.
A każdy kto pije to od razu 3 litry czystego spirytusu na dzień dobry tankuje bez zapojki, bo inaczej z łóżka się nie podniesie?
Ja wole zajarac i sie dobrze wylajtowac niz sie napierdolic i nie wiedziec co sie ze mna dzieje.
Jeśli doprowadzenie się do stanu, w którym nie wiesz co się z tobą dzieje, jest jedyną znaną ci formą konsumpcji alkoholu, to chyba nie znasz pojęcia "umiar" i faktycznie pić nie powinieneś, bo szybko wylądujesz na dnie.
oj zaraz się sadolowe ćpunki zlecą do tematu i będą pierdoliły jaka to marihechłana jest dobra, a alkohol zły. Wstrzykujcie sobie to gówno ćpuny i umierajcie!
Masz całkowitą rację. Na zdrowie!
Codziennie zabiera nam się prawa, więc niech chociaż z trawą będzie odwrotnie.
A i coś jeszcze. Jest ten argument, co to każdy, kto chociaż raz go usłyszał, będzie powtarzał do usranej śmierci. Ten, że trawa nikogo nie zabiła i nie przerobiła w menela.
Ale kurwa nikt nie zauważa osowiałych, apatycznych typów, którzy powoli tracą wszystkie ambicje, energię na życie i kupę hajsu.
Wasza argumentacja jest tak ordynarnie tendencyjna, że aż kurwa wstyd.
Ale kurwa nikt nie zauważa osowiałych, apatycznych typów, którzy powoli tracą wszystkie ambicje, energię na życie i kupę hajsu.
To nie od trawy, to od życia w tym zjebanym kraju.
W sumie to całkiem dobrze.
Dobrze, że nie jest zakazany.
czego Ty debilu nie zrozumialeś? kazdy robi to co chce na własną odpowiedzialność i chuj Ci do tego
skizo, nie mam urazu. Gardzę ćpunami i ćpaniem, to wszystko. Po tym co piszesz wnioskuję, że marichechłanina już wyżarła Ci mózg.
Czego tak sądzisz ,że coś wyżarło mi mózg? Przecież piszę, staram się pisać składnie i poprawnie.
Wiesz tu się różnimy, ja nie uważam osoby która zapali sobie raz na jakiś czas joint'a for fun za ćpuna i degenerata którego trzeba piętnować.
Swoją drogą ja nie uważam marihuany jako narkotyku, stawiam go na równi z wódką która ogłupia i spowalnia i ogranicza bardziej.
Jasne narkotyki sa złe i tu się nie bedę z nikim spierał, ale te które się wciąga przez nocha czy daje po kablach czy połyka...
Nie mam zamiaru cię uświadamiać a przydało by ci się bo powtórzę nie masz bladego pojęcia o czym piszesz.
Marihuana jest dla ludzi ale dla mądrych ludzi. A ty swoją teologią powinieneś chodzić częściej do kościoła bo na bank jestem tam 4 razy w miesiącu. nie spinaj się i tak jak ktoś zrobił zdjęcie, ZAPAL, niech ci zejdzie ta Polska, żałosna, zawistna żółć
1. styl na śćpanego gimnazjalistę:
Jak mozna marihuane wstrzykiwac, jak to sie jara? moze niewiesz jak to Ci powiem, ze albo z bletki albo z bonga. Niewiem czy napisales tak specjalnie zeby podkreslic ćpunów czy chuj wie co. NIEDA RADY WSTRZYKIWAC MARIHUANKI. MARIHUANKAAAAA !!!! I JARAM SOBIE TERAZ ^^ pozdro
2. styl na jehowego:
Siema
Chcialem sie zapytac co myslisz o marihuanie i alkoholu?
Czytalem twoj post w filmiku o Macku Rocku i sie wkurwilem czytajac te brednie.
Sugerujesz ze alkohol nie jest zly ?
Zobacz ilu ludzi zdycha przez alkohol, ilu mamy pijakow, zuli itp itd.
Te liczby na calym swiecie ida w milionach.
A Jakie zagrozenie stwarza marihuana?Podaj jakis KONKRETNY przyklad, i powiedz jaki odlamek spoleczenstwa moze miec problemy z marihuana?
Zobacz ilu ludzi powoduje wypadki po alkoholu, a ilu po skunie.
Pierdolisz takie bzdury, za duzo tvnu sie naoogladales kolego:)
dalej uważacie, że marichechuanina jest dobra?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów