Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczepionkę na to gówno mogliby opracować.
Pierdolony debil. Na pierwszy rzut oka nie widzi, co narkotyki takie jak heroina, kokaina czy inne narkotyki twarde robią z ludźmi.
Same robią? Taka strzykawka biega po mieście i dźga niewinnych ludzi po żyłach? Kreski koki unoszą się w powietrzu i niepostrzeżenie wsypują się do nosów porządnych obywateli?
oj zaraz się sadolowe ćpunki zlecą do tematu i będą pierdoliły jaka to marihechłana jest dobra, a alkohol zły. Wstrzykujcie sobie to gówno ćpuny i umierajcie!
wstrzyknij sobie lepiej setke wodki ;]
Wystarczy podac jeden prosty przyklad : Ilu ludzi zdycha przez alkohol, ilu mamy zulow w Polsce jak i na swiecie zniszczonych przez alko, a ilu mamy ludzi ktorzy maja jakies problemy przez marihuane ?
Nawet jesli tacy istnieja to jest to garstka, i musieliby palic codziennie po 10 gram zeby im sie cos stalo.
Tak ze przestancie pierdolic wszyscy przeciwnicy skuna.
Ja wole zajarac i sie dobrze wylajtowac niz sie napierdolic i nie wiedziec co sie ze mna dzieje.
Nawet jesli tacy istnieja to jest to garstka, i musieliby palic codziennie po 10 gram zeby im sie cos stalo.
A każdy kto pije to od razu 3 litry czystego spirytusu na dzień dobry tankuje bez zapojki, bo inaczej z łóżka się nie podniesie?
Ja wole zajarac i sie dobrze wylajtowac niz sie napierdolic i nie wiedziec co sie ze mna dzieje.
Jeśli doprowadzenie się do stanu, w którym nie wiesz co się z tobą dzieje, jest jedyną znaną ci formą konsumpcji alkoholu, to chyba nie znasz pojęcia "umiar" i faktycznie pić nie powinieneś, bo szybko wylądujesz na dnie.
oj zaraz się sadolowe ćpunki zlecą do tematu i będą pierdoliły jaka to marihechłana jest dobra, a alkohol zły. Wstrzykujcie sobie to gówno ćpuny i umierajcie!
Masz całkowitą rację. Na zdrowie!
Codziennie zabiera nam się prawa, więc niech chociaż z trawą będzie odwrotnie.
A i coś jeszcze. Jest ten argument, co to każdy, kto chociaż raz go usłyszał, będzie powtarzał do usranej śmierci. Ten, że trawa nikogo nie zabiła i nie przerobiła w menela.
Ale kurwa nikt nie zauważa osowiałych, apatycznych typów, którzy powoli tracą wszystkie ambicje, energię na życie i kupę hajsu.
Wasza argumentacja jest tak ordynarnie tendencyjna, że aż kurwa wstyd.
Ale kurwa nikt nie zauważa osowiałych, apatycznych typów, którzy powoli tracą wszystkie ambicje, energię na życie i kupę hajsu.
To nie od trawy, to od życia w tym zjebanym kraju.
W sumie to całkiem dobrze.
Dobrze, że nie jest zakazany.
czego Ty debilu nie zrozumialeś? kazdy robi to co chce na własną odpowiedzialność i chuj Ci do tego
skizo, nie mam urazu. Gardzę ćpunami i ćpaniem, to wszystko. Po tym co piszesz wnioskuję, że marichechłanina już wyżarła Ci mózg.
Czego tak sądzisz ,że coś wyżarło mi mózg? Przecież piszę, staram się pisać składnie i poprawnie.
Wiesz tu się różnimy, ja nie uważam osoby która zapali sobie raz na jakiś czas joint'a for fun za ćpuna i degenerata którego trzeba piętnować.
Swoją drogą ja nie uważam marihuany jako narkotyku, stawiam go na równi z wódką która ogłupia i spowalnia i ogranicza bardziej.
Jasne narkotyki sa złe i tu się nie bedę z nikim spierał, ale te które się wciąga przez nocha czy daje po kablach czy połyka...
Nie mam zamiaru cię uświadamiać a przydało by ci się bo powtórzę nie masz bladego pojęcia o czym piszesz.
Marihuana jest dla ludzi ale dla mądrych ludzi. A ty swoją teologią powinieneś chodzić częściej do kościoła bo na bank jestem tam 4 razy w miesiącu. nie spinaj się i tak jak ktoś zrobił zdjęcie, ZAPAL, niech ci zejdzie ta Polska, żałosna, zawistna żółć
1. styl na śćpanego gimnazjalistę:
Jak mozna marihuane wstrzykiwac, jak to sie jara? moze niewiesz jak to Ci powiem, ze albo z bletki albo z bonga. Niewiem czy napisales tak specjalnie zeby podkreslic ćpunów czy chuj wie co. NIEDA RADY WSTRZYKIWAC MARIHUANKI. MARIHUANKAAAAA !!!! I JARAM SOBIE TERAZ ^^ pozdro
2. styl na jehowego:
Siema
Chcialem sie zapytac co myslisz o marihuanie i alkoholu?
Czytalem twoj post w filmiku o Macku Rocku i sie wkurwilem czytajac te brednie.
Sugerujesz ze alkohol nie jest zly ?
Zobacz ilu ludzi zdycha przez alkohol, ilu mamy pijakow, zuli itp itd.
Te liczby na calym swiecie ida w milionach.
A Jakie zagrozenie stwarza marihuana?Podaj jakis KONKRETNY przyklad, i powiedz jaki odlamek spoleczenstwa moze miec problemy z marihuana?
Zobacz ilu ludzi powoduje wypadki po alkoholu, a ilu po skunie.
Pierdolisz takie bzdury, za duzo tvnu sie naoogladales kolego:)
dalej uważacie, że marichechuanina jest dobra?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów