Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to za wilki? jak wieprzki wyglądają...
Świetny materiał.
A co to za hal a jak patałach wygląda?
O matko, ciekawe czy takie zachowanie na każde wilki by podziałało... Coraz więcej się słyszy o ich pobycie w naszych lasach i zbliżaniu się do domostw
To jest zwierzę. Ewidentnie te oswojone były.
Ale koleś popełnił błąd. Po 1 dał się gryźć jak pizda. Po 2 się cieszył, więc szczerzył zęby. Dla zwierzęcia to znak do ataku.
Laska miała jaja i zrobiła to co trzeba. Dwa buty na bebechy, agresywna postawa, nie cofnęła się o krok.
Na pewno w konfrontacji z dziką wataha miałaby większe szanse niż ten pizduś. Jego by zagryzły jakby uciekał.
O matko, ciekawe czy takie zachowanie na każde wilki by podziałało... Coraz więcej się słyszy o ich pobycie w naszych lasach i zbliżaniu się do domostw
Wybierz sie do lasu i kopnij wilka w jaja. To nam wszystkim wyjdzie na dobre.
Wybierz sie do lasu i kopnij wilka w jaja. To nam wszystkim wyjdzie na dobre.
No nie wiem, nie wiem... Ale jak będę miała kiedyś nieprzyjemność spotkać wilka to chyba zrobię to co laska na filmiku bo chyba działa. Sadol bawi i uczy
4 sztuki kilometr od mojej chaty.
Się zacząłem na poważnie zastanawiać łażąc codziennie po lesie jak się zachować przy spotkaniu oko w oko...
No nie wiem, nie wiem... Ale jak będę miała kiedyś nieprzyjemność spotkać wilka to chyba zrobię to co laska na filmiku bo chyba działa. Sadol bawi i uczy
Zależy gdzie spotkasz tego wilka, te w europejskie spierdzielają na widok człowieka gdzie pieprz rośnie i atakują tylko jeśli nie mają drogi ucieczki.
Wyrobiły sobie taki odruch, bo przez wieki były u nas niemiłosiernie trzebione.
Zależy gdzie spotkasz tego wilka, te w europejskie spierdzielają na widok człowieka gdzie pieprz rośnie i atakują tylko jeśli nie mają drogi ucieczki.
Wyrobiły sobie taki odruch, bo przez wieki były u nas niemiłosiernie trzebione.
Widziałem filmik nagrany telefonem jak 3 wilki reagują na spotkanie z odpalonym traktorem. Kierowca zamknął sie w kabinie i filmował, a zwierzaki przeszły kilkanaście metrów obok. To co robiło wrażenie to spokój i nonszalancja watahy, żadnego pospiechu.
Wiec to co piszesz to prawda, ale to się dość szybko zmienia i tylko kwestia czasu jak tabloidy rozpętają histerię bo wilki zażrą jakiegoś menela co zasnął w drodze do domu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów