📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widać, że nie obejrzał całego odcinka do końca
Widać, że autor tematu ma umysł bystry jak emerytowany żołnierz moher komando pod przewodnictwem Ojca generała T.Rydzyka, że wierzy w to, że ten postrzał Przybyła był niecelny. On właśnie chciał sie nei zabić.
up "Żołnież"? a co to kurwa jest?! chuja o mnie wiesz i niech tak lepiej zostanie! bez odbioru...
kogutkamikaze napisał/a:
up "Żołnież"? a co to kurwa jest?! chuja o mnie wiesz i niech tak lepiej zostanie! bez odbioru...
Ja jebie... żołnierz a nie żołnież... weź kurde idź na brokacik.pl a nie tu siedzisz...
kogutkamikaze napisał/a:
a gdzie znaki interpunkcyjne? Mr.kurewsko mondry
Wybacz naczelny językoznawco! To już się więcej nie powtórzy!
Wybacz naczelny językoznawco! To już się więcej nie powtórzy!
Na harda z tym
South Park- najlepsza bajka w TV przekazująca same wartości
" Już wiem skąd pułkownik czerpał inspirację" kurwa.... South Park i Simpsons w większości składa się ze zdarzeń które miały już miejsce lub filmów
Implikując że wojskowy nie postrzeliłby się śmiertelnie gdyby chciał
Który to odcinek ? Kiedyś próbowałem obejrzeć wszystkie serie na raz, ale nie wyszło mi to, bo się sesja skończyła...
up
s 11,e 7
s 11,e 7
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów