📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie góralski a górnikowy akcent
OMEN_666
Idź Ty se lepiyj syneczku do piaskownicy bo normalniy gańba z takim na forum godać
Idź Ty se lepiyj syneczku do piaskownicy bo normalniy gańba z takim na forum godać
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pochodzę ze Śląska i jadę w poniedziałek do Warszawy na 3 dni Tu może piszę po polsku, ale uwierzcie, normalnie nie mówię tylko godom Nie umiem się doczekać reakcji Warszawiaków.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@up, już? Popisałeś się i ulżyło? Tak naprawdę mam twoje słowa w dupie, bo prosto w oczy pewnie nie miałbyś odwagi mi tego powiedzieć. Polska jak już ktoś tu napisał bez Śląska byłaby niczym Autostrad w Polsce prawie nie ma, ale są małe odcinki oczywiście gdzie? Na Śląsku ;D Pozdrawiam wszystkich goroli, którzy beze mnie i moich przodków ze Śląska mieszkaliby nadal w lepiankach
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
żmija zygzakowta
A spieprzajcie z węglem, my mamy gaz łupkowy, a wy dalej walcie węgla do kuchenek.
OMEN_666 napisał/a:
No właśnie trafna uwaga- od razu rozpoznałem ten parszywy,zjebany śląski akcent...
... ślonzoki do niemca !
..a ty do książek! .. gorolu..
Chuj, że to jest zaskroniec, ale co tam... Przecież wszystko co pełza to żmija.
Precz z HANYSAMI
przynajmniej prawdziwi Ślązacy potrafią coś więcej niż tylko mówić pięknie jak miliony polaków..
To jest kurwa zaskroniec... Zajebiście jadowita bestia.
Chłopaki wiedzą co dobre.Piją nasze podlaskie żuberki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów