📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
teksty gorolskich ofiar którzy boja sie pracy ;/ mozecie wszyscy miec mgr. przed nazwiskiem a i tak was to czeka...
Do ślonzoków- wsadźcie dobie w dupę ten węgiel.Ja nigdy węgla w łapach nie miałem i nie mam zamiaru dotykać czegoś co miało styczność z niemieckimi przodkami Tuska...
"Szlachta pali drewnem"
"Szlachta pali drewnem"
Omen666
Daruj sobie takie głupie pierdolenie Jak z Ciebie szlachcic to ze mnie gorol -.-'
Daruj sobie takie głupie pierdolenie Jak z Ciebie szlachcic to ze mnie gorol -.-'
"dabel kejo kurwa"
nie wszyscy slazacy tak gadaja pacany. Ja pochodze ze slaska(dokladniej z zaglebia ) ale nie jestem gorolem tylko hanysem i u mnie nie istnieje ta cala gwara , takie info dla wszystkich znawcow
Hanys z zza brynicy tego jeszcze kurwa nie było
Creaters napisał/a:
to jest góralski akcent jak z koziej dupy trąbka
Właśnie! Autor chyba nigdy na Górnym Śląsku nie był i hanysa nie słyszał...
hanys to nie człowiek to mieszanka ruskiego gówna z poniemieckimi <czytaj śląskimi du.....kurw....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów