📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Spoko. Ale jak tupolew w brzozę jebnął to znając życie satelita była wyłączona wtedy
p.s. ciekawe czy na tym google maps bedzie widac jakis wysadzany samolot.
p.s. ciekawe czy na tym google maps bedzie widac jakis wysadzany samolot.
pewnie będzie funkcja namierzania rakiety i ustalania kto strzelił odrazu będzie wysyłana wiadomość sms do kolesia że jest ścigany
Szkoda, że na zwykłym Google Maps nie działa
łaaał samoloty...
nuta nazywa sie: steve jablonsky - mass winnings (the island soundtrack)
łał no poprostu zajebiste! tego mi brakowalo! zdjec samolotow!
Wiesz, że twoje zdanie znaczy zupełnie co innego?
Cytat:
Spoko. Ale jak tupolew w brzozę jebnął to znając życie satelita była wyłączona wtedy
Życie satelita? Kim jest "satelit"?
Cytat:
Spoko. Ale jak tupolew w brzozę jebnął to znając życie, satelita była wyłączona wtedy
Widzisz różnicę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów