Klienci pewnej pizzeri, postanowili wyjść na ulicę i dać trochę wpierdolu, dla dwóch złodziei.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha. Zabawne te ich uliczne lincze.
Najpierw Tobie wjebie 15 typa na ulicy a później ostatkiem sił musisz się wgramolić do policyjnego bagażnika po resztę wpierdolu na komendzie.
Najpierw Tobie wjebie 15 typa na ulicy a później ostatkiem sił musisz się wgramolić do policyjnego bagażnika po resztę wpierdolu na komendzie.
kedzior242 napisał/a:
Haha. Zabawne te ich uliczne lincze.
To jest zajebiste
"...i dać trochę wpierdolu, dla dwóch złodziei." Ładnie, tak po podlasku.
cywilie zlodziejaszka zmiekczyli troche, zeby potem policja na posterunku sie tak nie meczyla meczyc
A najlepsze jest to , że ci co najmocniej go kopią sami pewnie nakradli już i jeszcze jutro pójdą.
jasypan napisał/a:
Też się to „dla mnie” zawsze rzuca w oczy ;P
Też się zastanawiacie ile psów tam szczeka ? Albo ile ich tam jest
jasypan napisał/a:
A tamci jak chętnie wzięli ten wpierdol
Od dłuższego czasu mnie zastanawia skąd " dla ich" ten zanik celownika w języku podlaskim.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Też się to „dla mnie” zawsze rzuca w oczy ;P
dla was to już tylko psychiatryk za dużo sadystica jak nie znacie słowa DLA kiedy można je stosować i co oznacza ale tumany tak mają zapomniałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów