Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukasz995 napisał/a:
Chuj cię obchodzi zapytać możesz
Czyli nawet głabie liczyć nie umiesz...
Spoko, spytam się twojej matki po seksie, wszystko mi powie...
wczoraj się wieczorem zesrałes do chłopa, a teraz ledwo ślipia otworzyłes, odpalasz kompa i wracasz tu by dalej walczyć w internetach.
i jeszcze te teksty z gimbazy.
ja pierdolę xDDD
Każdy kto miał trochę więcej do czynienia z żulami to wie jakie to są jebane parszywe szkodniki udające ofiary losu a jak mieliby okazje to by przypadkowego przechodnia zajebali byleby na wóde mieć, zajebać to za mało
No ale jednak nie każdy żul jest zły, bo na przykład jak ostatnio dałem Ci 50 groszy na przystanku, to po prostu podziękowałeś i grzecznie odszedłeś.
Two guys one hammer xD
Rok 2000
to chyba było bardziej 3 guys ale pamiętam. Dzisiaj są to mocne filmiki, a co dopiero wtedy
wczoraj się wieczorem zesrałes do chłopa, a teraz ledwo ślipia otworzyłes, odpalasz kompa i wracasz tu by dalej walczyć w internetach.
i jeszcze te teksty z gimbazy.
ja pierdolę xDDD
tekst z gimbazy to jex te twoje xd xd. Ile ty masz synek lat?
A i tylko wstałeś to się do chłopa przypierdoliłeś w necie..
jebany dzieciecy hipokryta
Ich życie i ich sprawa bohaterze. Cwaniaków internetowych jak ty, to też zajebać to za mało.
To mam nadzieje że taki jeden ci wbije na klatke albo na posesje i obsra drzwi/klatke schodową czy zarzyga schody, zeszcza sie i sobie pójdzie to tak samo powiesz. Robią syf wszędzie jak jakieś czarnuchy śmiecąc i obrzygiwając przystanki autobusowe czy ławki a z krzaków skupiska śmieci wszelakiej maści, nie wspomne o tym jak agresywni potrafią być i już wiele razy tak miałem że chcieli mi demolować auto za odpowiedzenie prostym spierdalaj do jebiącego gównem królewicza proszącego o pieniądze na chlanie
[ Dodano 2024-10-29, 00:29 ]
No ale jednak nie każdy żul jest zły, bo na przykład jak ostatnio dałem Ci 50 groszy na przystanku, to po prostu podziękowałeś i grzecznie odszedłeś.
No a jak to w typowej bajce były smoki i jeden przyleciał wyruchać Twoją matkę. Nie każdy żul jest zły ale to samo można mówić o każdej innej grupie z marginesu społecznego czy ćpunach albo innych czarnuchach i hindusach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów