18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Sanitariusze-88
guciokonda • 2024-10-27, 19:14
W tych zjebanych przerywnikach tylko jakieś denne informacje że któryś się wrócił po nóż albo mu telefon wypadł. Ogólnie walka z żulami i ćpunami

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-10-27, 19:20 16
Niech się biją i zabijają. Im mniej ruskich i żydów tym lepiej. Piwo za manhunta.
Zgłoś
Kozłastopa 2024-10-27, 20:13 11
No kurwa bohaterzy xddd.
Zgłoś
Ukasz995 2024-10-27, 20:17 10
Komuś internety podłączyli na chacie. To jest starsze niż moja stara
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-27, 20:54 6
Ukasz995 napisał/a:

Komuś internety podłączyli na chacie. To jest starsze niż moja stara

Tak ? Jak twoja stara ma 31 lat oskarku...

to ile lat ma oskarek ?
Zgłoś
Ukasz995 2024-10-27, 20:57 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Tak ? Jak twoja stara ma 31 lat oskarku...
to ile lat ma oskarek ?

Osiołku włącz kalkulator i dodaj 10 latek
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-27, 21:04 4
Ukasz995 napisał/a:

Osiołku włącz kalkulator i dodaj 10 latek

Się robi !

31+10 = 41 lat mamusia.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-10-27, 21:04 5
Nie wiem jak stare są te nagrania, ale dzisiaj nagrywający zarówno jak i nagrywani kopaliby okopy (w których by zgineli od drona kupionego z ,,Temu" za 20 dolców z doczepionym ajdikiem)ramie w ramie w Kharkivie na Ukrainie.
Zgłoś
Payan 2024-10-27, 21:16 2
Mister_Klex napisał/a:

Nie wiem jak stare są te nagrania, ale dzisiaj nagrywający zarówno jak i nagrywani kopaliby okopy (w których by zgineli od drona kupionego z temu za 20 dolców z doczepionym ajdikiem)ramie w ramie w Kharkivie na Ukrainie.

Początek lat 2000 - w większości.
Zgłoś
Ukasz995 2024-10-27, 21:23 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Się robi !
31+10 = 41 lat mamusia.

Chuj cię obchodzi zapytać możesz
Zgłoś
chada 2024-10-27, 23:30 5
Każdy kto miał trochę więcej do czynienia z żulami to wie jakie to są jebane parszywe szkodniki udające ofiary losu a jak mieliby okazje to by przypadkowego przechodnia zajebali byleby na wóde mieć, zajebać to za mało
Zgłoś
kakalos 2024-10-28, 0:08 1
zajebiste hobby, kiedy ktorys sadol zrobi wersje pl ?
Zgłoś
A................o 2024-10-28, 2:44 3
chada napisał/a:

Każdy kto miał trochę więcej do czynienia z żulami to wie jakie to są jebane parszywe szkodniki udające ofiary losu a jak mieliby okazje to by przypadkowego przechodnia zajebali byleby na wóde mieć, zajebać to za mało

Ich życie i ich sprawa bohaterze. Cwaniaków internetowych jak ty, to też zajebać to za mało.
Zgłoś
orzechcccc 2024-10-28, 2:50
Two guys one hammer xD
Rok 2000
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-28, 6:34 1
Ukasz995 napisał/a:

Chuj cię obchodzi zapytać możesz

Czyli nawet głabie liczyć nie umiesz...

Spoko, spytam się twojej matki po seksie, wszystko mi powie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem