📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ładnie grubego załatwił , a ten myslal ze jest zwinny jak kot a dostal wpierdol
Szacunek do typa, psa kontrolowal z buta bez problemu, bo tak to wyglada w rzeczywistosci jak sie nie boisz, grubasa startujacego do szmuli poskladal w chwilunie. Troche malo pary w lapach, ale i tak akcja 9/10, mozna opowiadac wnukom.
Tak właśnie wygląda upadek:
- jesteś gruby
- trzymasz w mieszkaniu psa
- popalasz jakieś gówno
- dostajesz wpierdol
- jesteś gruby
- trzymasz w mieszkaniu psa
- popalasz jakieś gówno
- dostajesz wpierdol
Że nikt nie napisał nic o materiale własnym..
Ale gruba pizda. Dobrze wyłapał w ryja.
Bo pies też cipa. Jakby umiał to by ugryzł.
Ale koło szacunek za kontrolę pchlarza.
Adae napisał/a:
Szacunek do typa, psa kontrolowal z buta bez problemu, bo tak to wyglada w rzeczywistosci jak sie nie boisz, grubasa startujacego do szmuli poskladal w chwilunie. Troche malo pary w lapach, ale i tak akcja 9/10, mozna opowiadac wnukom.
Bo pies też cipa. Jakby umiał to by ugryzł.
Ale koło szacunek za kontrolę pchlarza.
Miałem szczęście trafić na normalnych sąsiadów kupując mieszkanie.
To jedna z rzeczy, na które młodzi nie zwracają uwagi kupując sobie kwadrat
CzarnyAdolf napisał/a:
Miałem szczęście trafić na normalnych sąsiadów kupując mieszkanie.
nie pierdol przyznaj się że mieszkasz z rodzicami !
Joanna szczęście mam w większości miłych starszych ludzi, bezproblemowych i nie wciskają nosa w nie swoje sprawy będąc jednocześnie przychylnymi i pomocnymi. W całej klatce. Tu mi się pofarciło. 10 lat minie a nie nie odczuwam obecności sąsiadów.
kundel i czarne kurwy D O Z A J E B A N I A N O Ż E M
1. Kotów się nie wypuszcza na dwór, bo to jest kurwa proszenie się o to, żeby właśnie pies czy inne coś go pogryzlo. No nawet jak sąsiad swojego bydlaka na siku na swój trawnik puszcza, a ten kota pogoni, to czyja wina, ze kot ma szwy? Koty są inwazyjne, polują na ptaki dla sportu, a potem plaga owadów.
2. Ładnie wyjasnił typa, ładnie psa odganiał. Niech osiatkuje dom i kota trzyma w domu, a jak kot odpierdala, to niech się z nim bawi.
2. Ładnie wyjasnił typa, ładnie psa odganiał. Niech osiatkuje dom i kota trzyma w domu, a jak kot odpierdala, to niech się z nim bawi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów