Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Caly magazynek w ramach samoobrony przed piesciami - sedzia bedzie mial trudna sprawe
Dokładnie, powinien zdjąc gacie i dać się wyruchać w dupę jak Captain Sweden. Jak ktoś podnosi na ciebie łapę to masz prawo go zabić i tyle.
[ Dodano 2024-06-04, 13:41 ]
To już nawet nie była samoobrona, bo na widok pistoletu tamten spotulniał i sie wycofał, więc to już zostanie potraktowane jako atak. Słusznie
no to spotulniał za późno... skąd ktoś ma wiedzieć czy on nie udaje i czy zaraz nie wyciągnie gnata ? takie typowe polaczkowe pierdolenie, USA to jednak normalny kraj, widać jak policja tam działa, po prostu odjebuje każdego bez pytania, tak powinno być
Wystarczy przeczytać to co napisałeś żeby obalić twoją 'zasadę'.
Nie mam włosów i mam potwierdzenie, iż jestem poniżej średniej IQ.
Oczywiście potrafię sobie zrekompensować braki sprytem, siłąi pieniędzmi. Tak więc uważam, iż moja teza jest w stanie utrzymać się pod naporem Twego argumentu.
jakby u nas broń była wszechdostepna jak tam to takie przypadki by były codziennie a pod barami w nocy to co godzine
Bredzisz. Gdyby broń była dostępna, to miałbyś się jak bronić, a tak siedzisz w piwnicy i się mądrzysz przez swojego "deesela".
- Ty głupia, chuda krowo, ważę już 128 kg.
- o Ty, niedoczekanie Twoje, ja mam już 130 kg w bagażniku, dzisiaj przytyłam 3 kilo po zjedzeniu nachosów.
- Taaa, a ja dzisiaj 4 kg po grochówce i wątróbce z nietoperza.
- O Ty flądro, ja Ci pokażę tyć szybciej niż ja, Czesiek przyłóż łysemu gachowi.
_ paf, paf, paf.
Caly magazynek w ramach samoobrony przed piesciami - sedzia bedzie mial trudna sprawe
A nasi na granicy gazem...
jakby u nas broń była wszechdostepna jak tam to takie przypadki by były codziennie a pod barami w nocy to co godzine
Przecież jest.
Polska jest Texasem Europy.
Kiedy, to wreszcie zlewaczone jełopy zrozumiecie? 🤣🤣🤣
A w sumie może lepiej że nie rozumiecie. Jak Nitras.
Pozdro dla kumatych.
Bardzo dobrze! Łysy miał niedawno operację głowy i bronił swojego życia. I taką należy przyjąć wersję, a nie że go trochę poniosło
to nie przejdzie bo jest lysy sedzia od razu zobaczy ze frustrat hehe..
Jakoś mamy ogólnodostępną broń czarnoprochową oraz białą (noże, maczety) a nawet cięciwową (łuki) i jakoś nie słychać by w bramach urządzali sobie pojedynki jak na dzikim zachodzie, ludzie nie dźgają się nożami na lewo i prawo i nie strzelają do siebie z łuku. Więc twoja teza jest błędna, nic by nie było z tego co piszesz, nawet jakby prawo nakazywało noszenie przy sobie broni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów