18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Nie- to więzienie w którymś z latynoskich krajów:

~Halman napisał/a:

niech zgadnę słowa kluczowe których użyłeś do wyszukania; mężczyźni, nadzy, spoceni, wspólnie, gorąco, gang,

Tych słów właśnie użyłem, do wyszukania materiału dla ciebie, zjebany łbie... Nawet odpowiednio ci ten temat otagowałem, żebyś nie musiał długo szukać, i widzę, że było warto, bo jako pierwszy pedale zareagowałeś
Zgłoś
janlew 2020-09-02, 12:09 9
Ale tam musi jebać smrodem
Zgłoś
r061071 2020-09-02, 12:18 1
to jakies niezwykle więzienie skoro malo wydziaranych

forza nostra legge
Zgłoś
zwierzak30 2020-09-02, 12:24 1
W pewnym okresie zamieszkiwania i pracy w UK,wynajęliśmy z kumplem 8-śmio sypialniany domek.Żeby taniej mieszkać,a ceny wynajmu gdzie mieszkałem to prawie kosmos.Sam czynsz to 2500 funtów,plus media.Dwie sypialnie dla nas,resztę pod podnajem.

Kurwa. Nawet sobie nie jesteście sobie tego kurwa wyobrazić(przynajmniej większość z was).Jaki to jest jebany dyskomfort,mieszkać z obcymi pod jednym dachem.Mieszkało tam nas od 10 do 14 osób.Jedna jadalnio-kuchnia,dwie łazienki,duży salon,8 sypialni.Dom estetyczny,w większości czasu uporządkowany.Chyba że jedna z lokatorek odjebie imprezę na jakieś setkę bydła,w środku tygodnia,gdzie sama znała jakieś 20 z nich.
W niektórych przypadka już po tygodniu wiedział człowiek że będzie kurwa wesoło.O tym 4 letnim okresie mojego życia,można by kurwa film nakręcić.Nawet ci co wynajmowali długo terminowo,po pewnym czasie zaczynają się robić najzwyczajniej w świecie ,męczący.

A tutaj tyle chłopa i oni kurwa nie mają wyboru jak ja.
Lokator sprawiał problemy,były skargi od innych,odpierdalał.Eksmisja i problem z głowy.
Tam się kurwa dzieje.
Zgłoś
głodny_toster 2020-09-02, 13:01 13
Salieri16000 napisał/a:

Tych słów właśnie użyłem, do wyszukania materiału dla ciebie, zjebany łbie... Nawet odpowiednio ci ten temat otagowałem, żebyś nie musiał długo szukać, i widzę, że było warto, bo jako pierwszy pedale zareagowałeś

Love is in the air
Zgłoś
Halman 2020-09-02, 13:05 7
Salieri16000 napisał/a:

ale usunąłem ten wpis, o co chodzi?
Zgłoś
mac_nikolaj 2020-09-02, 13:05 2
Salieri, srasz się jak dziecko z gimbazy

piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-02, 13:37 6
~Halman napisał/a:

ale usunąłem ten wpis, o co chodzi?

W internetach nic nie ginie, moderatorze od siedmiu boleści A teraz leć do prokuratury donieść na mnie, że "zniesławiłem twojego ojca" w innym poście pajacu

Zgłoś
Halman 2020-09-02, 13:46 5
Salieri16000 napisał/a:

W internetach nic nie ginie, moderatorze od siedmiu boleści A teraz leć do prokuratury donieść na mnie, że "zniesławiłem twojego ojca" w innym poście pajacu

Niczego się nie wypieram, tak napisałem, potem usunąłem pamiętając że jesteś hipernadwrażliwy. Edycja lub usunięcie komentarza jest możliwe przez godzinę i nie łamie regulaminu. Mam prawo, zmienić, poprawić lub usunąć swój wpis. tyle.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-02, 13:51 2
~Halman napisał/a:

Edycja lub usunięcie komentarza jest możliwe przez godzinę i nie łamie regulaminu.

Usunąłeś ten post, bo dotarło do ciebie oszołomie, że jesteś zwykłym hipokrytą, który kompromituje się i ośmiesza na każdym kroku.

PS Nigdzie nie napisałem, że naruszyłeś regulamin, więc nie bardzo wiem, po co się uzewnętrzniasz baranie...
Zgłoś
Halman 2020-09-02, 13:55 4
Salieri16000 napisał/a:

Usunąłeś ten post, bo dotarło do ciebie oszołomie, że jesteś zwykłym hipokrytą, który kompromituje się i ośmiesza na każdym kroku.
PS Nigdzie nie napisałem, że naruszyłeś regulamin, więc nie bardzo wiem, po co się uzewnętrzniasz baranie...

Ja już skończyłem dyskusję , dalej nie widzę celu kiedy kipisz jadem.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-02, 14:07 5
Nierówna ta walka, skoro ty wykorzystując pozycję moderatora usuwasz niewygodne dla siebie posty, i te w których się kompromitujesz hipokryto.

A co do "kipienia jadem" to mam prawo, bo sprowokowałeś mnie- ja w głupi sposób nie komentowałem twoich postów, nie przypierdalałem się do ciebie w komentarzach, i nie usuwam niewygodnych postów...
Zgłoś
Halman 2020-09-02, 14:15 3
Salieri16000 napisał/a:

ja w głupi sposób nie komentowałem twoich postów, nie przypierdalałem się do ciebie w komentarzach

Zgłoś
Salieri16000 2020-09-02, 14:25
Daj link do tego filmiku/zdjęcia/dowcipu, bo wyrwałeś coś z kontekstu. Pośmiejemy się z ciebie jeszcze raz, bo z tego co widzę, to komentarz dotyczy samozaorania się przez ciebie. Czekaj, czekaj... Czy to nie był komentarz w temacie "kotków"?! BUHAHAHAHAHA
Zgłoś
TRQPL 2020-09-02, 14:39
Ludzie za wszelką cenę chcą spierdolić z Manaus

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów