📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Cholera, czemu w Łodzi nigdy nie ma słońca, są same blokowiska i ogólnie "pejzaż" jest idealny do kręcenia post-apokaliptycznego horroru?
Ja pierdole zamiast się cieszyć, że jest to narzeka, że krótka.
I tak nic nie przebije ścieżki rowerowej w Białymstoku, która prowadzi prosto na ulicę i to pod prąd.
ścieżkom rowerowom
Pic na wodę. Mieszkam niedaleko i jest to po prostu wysepka ze ścieżką rowerową. Na początku widać po prawo mały lasek i czerwoną ścieżkę rowerową. Umad?
A bo to taki żart jest żeby umilić życie mieszkańcom, po co sobie tym zasrywać łeb i się smucic z tego powodu ? Trzeba zarzucić sobie blancika do mordy od czasu do czasu a ta ścieżka będzie twoją ulubioną trasą rowerowwą.
rowery na tory
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów