Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cholera, czemu w Łodzi nigdy nie ma słońca, są same blokowiska i ogólnie "pejzaż" jest idealny do kręcenia post-apokaliptycznego horroru?

Ja p🤬le zamiast się cieszyć, że jest to narzeka, że krótka.

I tak nic nie przebije ścieżki rowerowej w Białymstoku, która prowadzi prosto na ulicę i to pod prąd.

bedekey napisał/a:
Nie kłam, nie jechałeś.
To nie jest materiał własny
Pic na wodę. Mieszkam niedaleko i jest to po prostu wysepka ze ścieżką rowerową. Na początku widać po prawo mały lasek i czerwoną ścieżkę rowerową. Umad?

A bo to taki żart jest żeby umilić życie mieszkańcom, po co sobie tym zasrywać łeb i się smucic z tego powodu ? Trzeba zarzucić sobie blancika do mordy od czasu do czasu a ta ścieżka będzie twoją ulubioną trasą rowerowwą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie