📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa jeden plaskacz i seba suchoklates leży, tylko brak odważnego
Moje miasto, takie piękne.
Aż się dziwię, że w tym czasie jak latał i udowadniał innym, że jest debilem, nikt nie dał mu w mazak. Przecież musiał się ktoś by znaleźć, żeby mu ręcznie pokazać, gdzie ma wypierdalać.
Nawet nie chce mi się tego oglądać w całości. Jak ktoś mieszkał wśród takich ludzi albo miał takich znajomych to wcale nie jest zdziwiony takimi akcjami. Szkoda gadać...
Dla takich pojebów są izby wytrzeźwień i kaftany. Odwiozą, poczekają 12h, nie polepszy się, to psychiatra, kaftan i chuj z jego zjebanym żywotem.
ZaKODowany bialy czarnuch ktory dostal pare groszy od TVN zeby zamarachy narobic na katolickim spotkaniu . Dopoki niemcow nie wypier...y z Polski tak u nas spokoju nie bedzie . Mozecie na mnie pluc i srac ale ja swoich slow nigdy sie nie wypre P{Owskie lamusy !!!
Insaner napisał/a:
Otaczasz się ludźmi podobnymi do siebie i nie masz świadomości tego że to co jest dookoła Ciebie to nie cały świat. Żyjesz w takim kloszu i przenosisz swoją wizję życia na te miliony ludzi, których nigdy nie widzisz. Tymczasem mamy całe patologiczne rodziny i społeczności.
Nie masz nawet pojęcia ile takich "jednostek" jak ta na filmie jest w naszym kraju. W Polsce szacuje się, że około 51,03% w grupie od 18 do ~100 lat
Włączając Ciebie oczywiście..to prawda.
Dla takich pojebów są izby wytrzeźwień i kaftany. Odwiozą, poczekają 12h, nie polepszy się, to psychiatra, kaftan i chuj z jego zjebanym żywotem.
Chcialbys. To czy i kiedy wypuszczają psycholi czesto zależy tylko i wyłącznie od liczby łóżek które trzeba zapełnić lub zwolnić, a nie od stanu zdrowia pacjenta.
Kto sie nie jebał ze - shizofremikami, ten ma prawo mysleć inaczej. Oczywiscie mowie tu o tych biednych.
To jeszcze w Polsce są takie patusy myślałem że ta złota młodzież wybyła za granice..
Ale że żadna babcia nie dała mu w mordę?
A gdzie nasza dzielna milicja?
Ano tak, albo wlepia mandaty za brak maseczek, albo rozpyla gaz na niewinnych ludzi.
Ano tak, albo wlepia mandaty za brak maseczek, albo rozpyla gaz na niewinnych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów