Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a. Takie chwasty należy wyrywać. I takie gówno ma prawa wyborcze. Przecież to jak cz🤬ch.
Dlaczego takie jednostki, które nie podlegają resocjalizacji nie są po prostu utylizowane ? Nasz świat byłby piękniejszy, on jedyne co może zrobić to przekazać upośledzone geny dalej.
MichaU napisał/a:
Typowy wyborca pis, tfu!
coming out? - spoko

Miejscówkę sobie wybrali na imprezę kulturalną pośród slamsów
Przecież to jest znany meliniarz "Szczena", wielbiciel Rafaela i disco-polo:
madufo napisał/a:
Dlaczego takie jednostki, które nie podlegają resocjalizacji nie są po prostu utylizowane ? Nasz świat byłby piękniejszy, on jedyne co może zrobić to przekazać upośledzone geny dalej.
Otaczasz się ludźmi podobnymi do siebie i nie masz świadomości tego że to co jest dookoła Ciebie to nie cały świat. Żyjesz w takim kloszu i przenosisz swoją wizję życia na te miliony ludzi, których nigdy nie widzisz. Tymczasem mamy całe patologiczne rodziny i społeczności.
Nie masz nawet pojęcia ile takich "jednostek" jak ta na filmie jest w naszym kraju. W Polsce szacuje się, że około 51,03% w grupie od 18 do ~100 lat

Miles87 napisał/a:
Typowy śmieć głosujący na konfederacje. Tyle to ma w głowie.
Haha a ty kto pisior, pełowiec, kosiniakowiec,kukizowiec czy sp🤬olec bolec stolec?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie