📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Miles87 napisał/a:
Typowy śmieć głosujący na konfederacje. Tyle to ma w głowie.
Typowy ? - To ty jesteś typową spierdoliną społeczną która wszystko dopasowuje do swojego punktu widzenia.
To ty nazywasz śmieciem wyborców Konfederacji, bo nigdy nie miałeś nawet styczności z poziomem i kulturą jaką zwykle oni reprezentują.
"Super partia kurwo !"
lub
(na tych drugich nie znalazłem na szybko odpowiedniego cytatu)
To jest polski czarnuch, naćpaniec, patol i kryminał. Tacy nie głosują pewnie wogóle, a już na pewno nie na PIS czy Konfederacje. W pierdlach gdzie takich najwięcej, zawsze wygrywa jakieś PO czy inne lewactwo.
Quassar napisał/a:
To jeszcze w Polsce są takie patusy myślałem że ta złota młodzież wybyła za granice..
Właśnie ta złota młodzież nie musi teraz wyjeżdżać za granicę, bo PiS zrobił im złote czasy w Polsce.
bialy murzyn, a co nie bylo dawno marszow pedalow to sobie szuka innej zadymy? pedaly robic marsze niech patola sie na was wyladowuje, taki z was porzytek chociaz
Najsmutniejsze jest toż że takie ćwierćmózgi niestety są w naszym otoczeniu. Na co dzień mijają nas lub my ich i nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak blisko są takie karaluchy. Dziw bierze, że to coś potrafi stać na gibających się kończynach i jednocześnie wydawać dźwięki z otworu paszczowego.
Kanał na Y.T "Km2bp"
Typowy ? - To ty jesteś typową spierdoliną społeczną która wszystko dopasowuje do swojego punktu widzenia.
To ty nazywasz śmieciem wyborców Konfederacji, bo nigdy nie miałeś nawet styczności z poziomem i kulturą jaką zwykle oni reprezentują.
"Super partia kurwo !"
lub
(na tych drugich nie znalazłem na szybko odpowiedniego cytatu)
"Super partia prawaku". Ten lamus tylko tyle potrafi
hahaha wesoły jegomość rozkurwił wapniakom kółeczko wzajemnej adoracji
Laureatem „Złotego Pióra” za najlepszą książkę ZLM w 2019 roku jest Wiktor Golubski za tomik „Kram Grzechotnika”. Ciechanów 2020
Miles87 napisał/a:
Typowy śmieć głosujący na konfederacje. Tyle to ma w głowie.
serio myslisz ze taki nierob by glosowal na partie ktora nagradza trud?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów