"Zdarzenie miało miejsce w Szarocinie, w województwie dolnośląskim powiat Kamienna Góra .Podczas manewru cofania nadjechał samochód i chyba im się nie spodobało że cofałem albowiem zostałem przez nich zaatakowany . Ewidentnie widać było że są pod wpływem środków odurzających lub innych zakazanych specyfików .Sprawa została zgłoszona na Policję w ten sam dzień jednakże Policja namierzyła tylko tego grubszego mężczyznę ,resztą się ukrywa przed organami ścigania dlatego mam nadzieję że internet pomoże i dowiemy się gdzie są pozostali poszukiwani sprawcy"
16.08.2024 Szarocin
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Podczas manewru cofania nadjechał samochód i chyba im się nie spodobało że cofałem albowiem zostałem przez nich zaatakowany"
Też mnie wkurwiają niedojeby, którym wydaje się, że jak zaczęli cofać to trzeba im ustąpić i pchają się beszczelnie dalej.
Dobrze żeś musiał przegiąć pałę, kamerkę masz, to pewnie im jeszcze wiązankę puściłeś, żeby ich dodatkowo sprowokować.
Wrzuć nagranie z cofania będzie szansa obronić swoją niewinność bo z tego co widać to jechali za tobą, żeby ci wytłumaczyć zasady ruchu drogowego.
Pozostaje niedosyt, że ci mordy nie obili bo w przyszłości dalej będziesz wymuszał pierwszeństwo przy cofaniu, bo przecież masz kamerkę i jak cos to na psy zgłosisz.
A co tam w rynsztoku ? Wszystko OK ?
"Podczas manewru cofania nadjechał samochód i chyba im się nie spodobało że cofałem albowiem zostałem przez nich zaatakowany"
Też mnie wkurwiają niedojeby, którym wydaje się, że jak zaczęli cofać to trzeba im ustąpić i pchają się beszczelnie dalej.
Dobrze żeś musiał przegiąć pałę, kamerkę masz, to pewnie im jeszcze wiązankę puściłeś, żeby ich dodatkowo sprowokować.
Wrzuć nagranie z cofania będzie szansa obronić swoją niewinność bo z tego co widać to jechali za tobą, żeby ci wytłumaczyć zasady ruchu drogowego.
Pozostaje niedosyt, że ci mordy nie obili bo w przyszłości dalej będziesz wymuszał pierwszeństwo przy cofaniu, bo przecież masz kamerkę i jak cos to na psy zgłosisz.
Już nie pierdol. Widać, że nie stwarzał żadnego zagrożenia, raczej uciekał bo przyjachali mu wpierdolić.
Więc cały opis do tego filmiku jest chuja wart i twój hejterski komentarz też.
Już nie pierdol. Widać, że nie stwarzał żadnego zagrożenia, raczej uciekał bo przyjachali mu wpierdolić.
Więc cały opis do tego filmiku jest chuja wart i twój hejterski komentarz też.
to cytat ze stopcham...
to cytat ze stopcham...
Spoko, powinienem raczej napisać, że historia tego typa jest z dupy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów