"Zdarzenie miało miejsce w Szarocinie, w województwie dolnośląskim powiat Kamienna Góra .Podczas manewru cofania nadjechał samochód i chyba im się nie spodobało że cofałem albowiem zostałem przez nich zaatakowany . Ewidentnie widać było że są pod wpływem środków odurzających lub innych zakazanych specyfików .Sprawa została zgłoszona na Policję w ten sam dzień jednakże Policja namierzyła tylko tego grubszego mężczyznę ,resztą się ukrywa przed organami ścigania dlatego mam nadzieję że internet pomoże i dowiemy się gdzie są pozostali poszukiwani sprawcy"
16.08.2024 Szarocin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Cytat:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do utylizacji.
Ja to bym w niego wjechał. Połamałbym te chude nóżki to by sie nauczył poprawnego zachowania
zajac1190 napisał/a:
Ja to bym w niego wjechał. Połamałbym te chude nóżki to by sie nauczył poprawnego zachowania
No. I dzisiaj to ty byś się ukrywał przed tzw. organami i wypłaceniem odszkodowania za ubytek na zdrowiu.
Na szczęście w przedszkolu możesz prowadzić tylko plastikową wywrotkę.
pochminick napisał/a:
Na szczęście w przedszkolu możesz prowadzić tylko plastikową wywrotkę.
Oraz Kasię z 2C
"Podczas manewru cofania nadjechał samochód i chyba im się nie spodobało że cofałem albowiem zostałem przez nich zaatakowany"
Też mnie wkurwiają niedojeby, którym wydaje się, że jak zaczęli cofać to trzeba im ustąpić i pchają się beszczelnie dalej.
Dobrze żeś musiał przegiąć pałę, kamerkę masz, to pewnie im jeszcze wiązankę puściłeś, żeby ich dodatkowo sprowokować.
Wrzuć nagranie z cofania będzie szansa obronić swoją niewinność bo z tego co widać to jechali za tobą, żeby ci wytłumaczyć zasady ruchu drogowego.
Pozostaje niedosyt, że ci mordy nie obili bo w przyszłości dalej będziesz wymuszał pierwszeństwo przy cofaniu, bo przecież masz kamerkę i jak cos to na psy zgłosisz.
Też mnie wkurwiają niedojeby, którym wydaje się, że jak zaczęli cofać to trzeba im ustąpić i pchają się beszczelnie dalej.
Dobrze żeś musiał przegiąć pałę, kamerkę masz, to pewnie im jeszcze wiązankę puściłeś, żeby ich dodatkowo sprowokować.
Wrzuć nagranie z cofania będzie szansa obronić swoją niewinność bo z tego co widać to jechali za tobą, żeby ci wytłumaczyć zasady ruchu drogowego.
Pozostaje niedosyt, że ci mordy nie obili bo w przyszłości dalej będziesz wymuszał pierwszeństwo przy cofaniu, bo przecież masz kamerkę i jak cos to na psy zgłosisz.
Cos mi sie wydaje, ze autor filmlmiku nie pisze calej prawdy. Cos musialo wydarzyc sie wczesniej, bo tak wszyscy nagle wyskoczyli jakby bylo to konsekwencja czegos wiecej niz tylko cofanie.
Jak poznać, że człowiek religijny.....
... usuwa słów "albowiem" i "jednakże "
Zaprawdę powiadam wam.
... usuwa słów "albowiem" i "jednakże "
Zaprawdę powiadam wam.
Drażnią mnie te frajery z tego kanału "stop cham" tam co drugi frajer najpierw prowokuje sytuację następnie "rekort widijoł" i robienie z siebie ofiary i świętoszka. A już nie wspomnę o tych frajerach co chcieli nagrać kogoś a nagrali materiał dowodowy na samych siebie bo są debilami i frajerami. W innych czasach takie kundle by sprzedawały ludzi do niewoli ciapatym to taki typ ludzi.
mateuszsick napisał/a:
Drażnią mnie te frajery z tego kanału "stop cham" tam co drugi frajer najpierw prowokuje sytuację następnie "rekort widijoł" i robienie z siebie ofiary i świętoszka. A już nie wspomnę o tych frajerach co chcieli nagrać kogoś a nagrali materiał dowodowy na samych siebie bo są debilami i frajerami. W innych czasach takie kundle by sprzedawały ludzi do niewoli ciapatym to taki typ ludzi.
Najgorsze są te kurwy które blokują lewy pas pomimo że prawy jest pusty lub jadą równo obok butloszczocha a później jak ktoś przed nimi przyhamuje to panika i rekord widjo
Niereformowalni ludzi powinni być natychmiast zabijani, to są pasożyty społeczeństwa, które tylko obciążają system, a nie pomagają mu. Szkodzą innym ludziom którzy płacą podatki, podnoszą PKB, rozwijają gospodarkę, etc. Ci podludzie płodzą upośledzone dzieci (FAS, przemoc, brak wzorców), które również są obciążeniem dla systemu i są pasożytami. Natychmiastowa egzekucja powinna zostać wprowadzona.
- odciążenie systemu
- bezpieczeństwo innych ludzi
- brak marnowania pieniędzy (więziennictwo, służba zdrowa)
- przestroga dla innych i forma dyscyplinowania krętaczy jako przykład
Pozytywy utrzymywania przez państwo zdegradowanych ścierw:
- brak
- odciążenie systemu
- bezpieczeństwo innych ludzi
- brak marnowania pieniędzy (więziennictwo, służba zdrowa)
- przestroga dla innych i forma dyscyplinowania krętaczy jako przykład
Pozytywy utrzymywania przez państwo zdegradowanych ścierw:
- brak
Niby jak ci mamy pomóc, jak im pomalowałeś twarze dzbanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów