📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Nawet jeśli,200km na polskich drogach? Zgiń skurwysynu,wpadnij na dziurę.
@ Jedras992 jak rodzice dają ci na benzynę ,żebyś mógł się pod klubami wozić to się nie dziwię. Niestety w mieście wymieniony przez ciebie matiz,tico i cienias wypadają oszczędniej .
tak zapier*ala, aż przebieg stanął w miejscu
nawet jak nie fejk to i tak to seicento tylko, nie samochod a wyrob samochodopodobny, cos jak maluch itp, balbym sie tym osiagac fabryczne predkosci a co dopiero takie, gratuluje odwagi dla kierownika
Yasiu99 napisał/a:
Ciekawe jak to w zakręty wchodzi A poza tym z hamulcami coś robione?
hamulce oczywiście również zmieniane.
robertoo napisał/a:
nawet jak nie fejk to i tak to seicento tylko, nie samochod a wyrob samochodopodobny, cos jak maluch itp, balbym sie tym osiagac fabryczne predkosci a co dopiero takie, gratuluje odwagi dla kierownika
Wytłumacz znawco pierdolony co to jest samochód, a co to jest wyrób samochodopodobny. Wkurwia mnie pierdolenie takich debili co to się wożą zdechłymi złomami i myślą że mają bogactwo jak polaczek biedaczek.
Ciekaw jestem ile $$ musiał poświęcić na zrobienie go takim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów