📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-dziadku, śniło mi się, że koza mnie gwałciła....
Dziadek głaszcząc się po długiej brodzie mówi:
-koza powiadasz...
Dziadek głaszcząc się po długiej brodzie mówi:
-koza powiadasz...
Chujowy montaż, po co robić z nich idiotów, już sami z siebie robią najgorsze gówno jakie może być, nie ma co jebać się z nimi podstawianiem głosu.
Korwina przerabiać nie trzeba, sam plecie głupstwa.
Ból dupy kucyków, za 3....2....1....
Ból dupy kucyków, za 3....2....1....
@SteelMike
i co, chcesz wywołać niepotrzebną kłótnie? pierdol sie
i co, chcesz wywołać niepotrzebną kłótnie? pierdol sie
A nie mówiłem. xD @Rocky - gardzę wszystkimi politykami równo. Zresztą z gówna bicza nie ukręcisz, nikt nie uleczy Polski podczas jednej kadencji, tym bardziej z mentalnością ludzką, na 1 dobrego trafi się 10 popierdoleńców.
@up: uleczyć? sugerowanie, że politycy są potrzebni. Jedyne co jest potrzebne to zaorać koryto i popędzić darmozjadów.
pi73rmaster napisał/a:
@up: uleczyć? sugerowanie, że politycy są potrzebni. Jedyne co jest potrzebne to zaorać koryto i popędzić darmozjadów.
Co to zmieni? Dług zniknie? Sytuacja się poprawi? To będzie tylko kropla w morzu. Póki ludzie się sami nie zmienią, to będziemy w szambie.
@SteelMike
No właśnie obecnie rządzący NIE CHCĄ żeby ludzie się zmienili. Im jest dobrze przy korycie a jak się ludzie zmienią to jeszcze ich wypierdolą na zbity pysk. Obecny układ nie robi NIC w tym kierunku żeby ludzie żyli bardziej świadomie i odpowiedzialnie.
No właśnie obecnie rządzący NIE CHCĄ żeby ludzie się zmienili. Im jest dobrze przy korycie a jak się ludzie zmienią to jeszcze ich wypierdolą na zbity pysk. Obecny układ nie robi NIC w tym kierunku żeby ludzie żyli bardziej świadomie i odpowiedzialnie.
Cytat:
Co to zmieni? Dług zniknie? Sytuacja się poprawi? To będzie tylko kropla w morzu. Póki ludzie się sami nie zmienią, to będziemy w szambie.
Jak się wprowadzi zdrowy kapitalizm to i ludzie się zmienią, a rozwój automatycznie nastąpi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów