Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahahahaha
,,Porównywanie tego ze związkami partnerskimi jest nie na miejscu"
Najciekawsze jest to, że bulwersują się Ci od Palikota.
Nie lubię PiSu , ale kiedy Palikot śmiał się ze zmarłych pod Smoleńskiem wtedy było ok i wszystkich zbulwersowanych także wyśmiewał.
Skoro kiedy naśmiewacie się ze zmarłych, z osób wierzących to tamci nie mają prawa się bulwersować bo wtedy nazywacie ich ciemnotą a jak was obraża to jest źle?
Trochę dystansu - sami tak do innych mówicie to i do was można.
Panie Palikot , Panie Grodzka i Pani Biedroń polecam ten specyfik
wtedy był ból dupy u tej "zdrowej" tkanki kato-narodowej...ale kto by tam pamiętał...
Co to ma wspólnego z tematem? Czy sądzisz, że jesteśmy wyżej, bo dopuszczamy pedałów do głosu? Mi się bardzo podoba ustawa rosyjska, mogą sobie żyć jak normalni ludzie i walić w dupsko w swoich 4 ścianach, ale od mediów i polityk won. Co kwalifikuje takiego biedronia do bycia posłem? On tylko gada o pedalstwie właściwie, o wymyślonych problemach 1% społeczeństwa. Tak samo grodzkie, jest w sejmie, bo zmieniło płeć, a tak naprawdę to stary komuch Krzychu Bęgowski... i kto tu jest wyżej intelektualnie, jak my takie twory posiadamy w sejmie?
np. to że jako 1/360 reprezentuje mniej niż 1% społeczeństwa?
w złej komunistycznej szkole uczono, że demokracja to reprezentacja ludu i lud wybiera swoich przedstawicieli...no ale to było w komunistycznej szkole, teraz jest wolna polska...
Idąc twoim tokiem rozumowanie, jest w Polsce ileśtam % ateistów, weźmy proporcjonalną ilość posłów, którymi będę ludzie gadający TYLKO o tym, i nie mający pojęcia o niczym innym, i tak z innymi grupami. Sejm przerodziłby się w miejsce kompletnie jałowych i nieznaczących dla państwa dyskusji. Bezrobocie rośnie, wzrost gospodarczy maleje, ale mówmy o tym, co mogą a czego nie mogą robić faceci wielbiący odbyt innych facetów...
Trudno mi sobie wyobrazić jakim trzeba być ścierwem intelektualnym aby głosować na palikoty, partię zajmującą się tylko nieistotnymi dla kraju aspektami społecznymi garstki odmieńców, i wabiącą tępy elektorat obietnicami legalizacji trawy.
widzą taki obraz, jak również inny posło-posłanek może następnym razem polska młodzież będzie bardzie rozważa decydując o swojej przyszłości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów