📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później siedzą te wszystkie kurwy w Sejmowej i wódke piją... za nasz hajs.
Strasznie zajebał. Ni to śmieszne ni żałosne ale jaka polityka taki żart.
Troll w sejmie
I pod tym względem szanuję Rosjan, nie tolerują propagowania zachowań seksualnych zwanych przez tamtejszy parlament " nietradycyjną relacją seksualną " Mają swoje kurwa zdanie i się nie pierdolą z tą pojebaną poprawnością polityczną i chorą tolerancją z tęczowej Brukseli...
I za nasze pieniądze sobie dogadują i tracą czas...
U Biedronia ból dupy to codzienność. I dosłowność.
Jednym z niewielu plusów tego smutnego kraju jakim jest Polska jest to że intelektualnie jesteśmy dużo wyżej niż ukochani Rosjanie "Autora" .
Hahahahahaha
,,Porównywanie tego ze związkami partnerskimi jest nie na miejscu"
Najciekawsze jest to, że bulwersują się Ci od Palikota.
Nie lubię PiSu , ale kiedy Palikot śmiał się ze zmarłych pod Smoleńskiem wtedy było ok i wszystkich zbulwersowanych także wyśmiewał.
Skoro kiedy naśmiewacie się ze zmarłych, z osób wierzących to tamci nie mają prawa się bulwersować bo wtedy nazywacie ich ciemnotą a jak was obraża to jest źle?
Trochę dystansu - sami tak do innych mówicie to i do was można.
Panie Palikot , Panie Grodzka i Pani Biedroń polecam ten specyfik
,,Porównywanie tego ze związkami partnerskimi jest nie na miejscu"
Najciekawsze jest to, że bulwersują się Ci od Palikota.
Nie lubię PiSu , ale kiedy Palikot śmiał się ze zmarłych pod Smoleńskiem wtedy było ok i wszystkich zbulwersowanych także wyśmiewał.
Skoro kiedy naśmiewacie się ze zmarłych, z osób wierzących to tamci nie mają prawa się bulwersować bo wtedy nazywacie ich ciemnotą a jak was obraża to jest źle?
Trochę dystansu - sami tak do innych mówicie to i do was można.
Panie Palikot , Panie Grodzka i Pani Biedroń polecam ten specyfik
Mają ból dupy zawsze ale tym razem trochę uzasadniony. Pisiory zawsze chcą błysnąć yntelygentnym żartem, specjalista tutaj to już jest Hofman ale widzę, że jakiś sympatyczny grubasek o którym w życiu nikt nie słyszał też chciał się popisać. Jakby na mównicy stał jakiś arab i zacząłby opowiadać o traktowaniu zwierząt jak ludzie to wtedy rzeczywiście, aż się prosi o takie żarty bo każdy wie, że oni akurat traktują je po partnersku. Ale tutaj ani to śmieszne ani trafione chociaż każdy pretekst dobry żeby pośmiać się z Biedronia. Reasumując, w dupie czy uraził kogoś, raczej żal nad poziomem dowcipu
diablo napisał/a:
Jednym z niewielu plusów tego smutnego kraju jakim jest Polska jest to że intelektualnie jesteśmy dużo wyżej niż ukochani Rosjanie "Autora" .
Co to ma wspólnego z tematem? Czy sądzisz, że jesteśmy wyżej, bo dopuszczamy pedałów do głosu? Mi się bardzo podoba ustawa rosyjska, mogą sobie żyć jak normalni ludzie i walić w dupsko w swoich 4 ścianach, ale od mediów i polityk won. Co kwalifikuje takiego biedronia do bycia posłem? On tylko gada o pedalstwie właściwie, o wymyślonych problemach 1% społeczeństwa. Tak samo grodzkie, jest w sejmie, bo zmieniło płeć, a tak naprawdę to stary komuch Krzychu Bęgowski... i kto tu jest wyżej intelektualnie, jak my takie twory posiadamy w sejmie?
Ale tam jest syf w tym sejmie... każdy może sobie wejść i powiedzieć, a niestety nic ciekawego do powiedzenia nie mają.
boze ja bym sie wstydzil publicznie powiedziec takie gówno a oni za to dostają hajsy jeszcze
cisnac z pedalem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów