📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pakicito napisał/a:
po małżeństwie ponoć można poruchać pannę młodą
Przed małżeństwem też można.
Trójniak napisał/a:
Jestem tu nowy, dzień dobry! To mój pierwszy piwo.
Sensowna wypowiedź... z Sosnowca jesteś?
htp
coś czuję, że z niejednego szlaufa piwo ciągnąłeś
coś czuję, że z niejednego szlaufa piwo ciągnąłeś
Bo to kolejna, dobra okazja do chlania i totalnego upodlenia sie wódką do porzygu bez żadnych konsekwencji?
Chuja a nie sensowna wypowiedz, normalny czlowiek po zawarciu zw. malzenskiego, lub przed majacy normalnie poukladane w glowie zna odpowiedz na to pytanie.
Malzenstwo moze jest rodzajem ograniczenia natomiast kazdy na te ograniczenia sie godzi, poniewaz zyski sa wieksze niz ta strata
Wieczory kawalerskie/panienskie maja sens - tak ludzie godza sie na "upiedolenie nogi" w imie lepszej niesamotnej przyszlosci podczas ktorej brak nogi nie bedzie mial zadnego znaczenia
Malzenstwo moze jest rodzajem ograniczenia natomiast kazdy na te ograniczenia sie godzi, poniewaz zyski sa wieksze niz ta strata
Wieczory kawalerskie/panienskie maja sens - tak ludzie godza sie na "upiedolenie nogi" w imie lepszej niesamotnej przyszlosci podczas ktorej brak nogi nie bedzie mial zadnego znaczenia
up
Człowieku, to jest sadistic! Tutaj większość jeszcze kutasa nie zamoczyła w cipie, a Ty takie sensowne wywody piszesz i to na temat iście abstrakcyjny dla użytkowników. Ogarnij się.
Człowieku, to jest sadistic! Tutaj większość jeszcze kutasa nie zamoczyła w cipie, a Ty takie sensowne wywody piszesz i to na temat iście abstrakcyjny dla użytkowników. Ogarnij się.
@ablablaham
Obliczając ile kosztuje żona (utrzymanie a nie zakup), to dziwki wychodzą taniej, a zostanie jeszcze na opiekunkę na starość. I możesz bzykać kiedy chcesz nie ma, że głowa boli.
Znam gościa, który chodził na dziwki 1-2 razy w tygodniu i miął jeszcze kasę na starszą panią która codziennie mu gotowała i sprzątała. Żadnych awantur, żadnych problemów. Umarł sobie spokojnie na marskość wątroby w wieku 67 lat, żałując tylko, że nie pojechał ostatni raz na ryby przed śmiercią.
Obliczając ile kosztuje żona (utrzymanie a nie zakup), to dziwki wychodzą taniej, a zostanie jeszcze na opiekunkę na starość. I możesz bzykać kiedy chcesz nie ma, że głowa boli.
Znam gościa, który chodził na dziwki 1-2 razy w tygodniu i miął jeszcze kasę na starszą panią która codziennie mu gotowała i sprzątała. Żadnych awantur, żadnych problemów. Umarł sobie spokojnie na marskość wątroby w wieku 67 lat, żałując tylko, że nie pojechał ostatni raz na ryby przed śmiercią.
Up
Ludzie sa rozni, jedni wola stan kawalerski i dziwki co tydzien, przyznaje, ze to genialne rozwiazanie a inni wola swoje, jeszcze inni chca dzieci, sa i wieczne prawiczki czy waginosceptycy. Dziwki dziwkami, maja mase pozytywów (np test na opryszczke czy HIV) ale nie wyobrażam sobie żeby dziwka urodziła mi dziecko.
Za niektore przyjemności sie płaci nie tylko pieniędzmi.
Ludzie sa rozni, jedni wola stan kawalerski i dziwki co tydzien, przyznaje, ze to genialne rozwiazanie a inni wola swoje, jeszcze inni chca dzieci, sa i wieczne prawiczki czy waginosceptycy. Dziwki dziwkami, maja mase pozytywów (np test na opryszczke czy HIV) ale nie wyobrażam sobie żeby dziwka urodziła mi dziecko.
Za niektore przyjemności sie płaci nie tylko pieniędzmi.
@~Jaczuro Jeżeli chcesz się tak bawić to po co Ci ślub do tego? Można robić takie imprezy co tydzien jeżeli się chce. Potrzebujesz wymówki by się tak najebać? "Bo wieczór kawalerski" "Bo coś tam". Nie wiem po co bawić się w nastolatka, który ukrywa się przed rodzicami będąc dorosłym facetem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów