Sępy nie odpuszczą pijanej dziw*e...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Gruby się załapał pewno przypadkiem, bo nawet pijana by go nie chciała.
telefon w gotowości do łatwiejszej pamięciówy
Tylko największy skurwysyn robi takie zdjęcia a potem wrzuca do neta. Autorowi zdjęcia życzę, aby banda czarnych i napalonych muslimów wjebała na chatę!
@Pozyton - a co wolałbyś żeby kurwy zachowały anonimowość? I potem będzie taka ściemniać: "miałam tylko 3 facetów" "na imprezy chodzi się po to żeby potańczyć" etc. A tak niestety, musi siękontrolować bo zawsze jest opcja że ktoś z telefonem nagra i wrzuci do sieci jak pijana siedzisz zz rozkraczonymi nogami a dwóch jebaków strzela ci palcówę.
swoją drogą babka musi być zachwycona że facet ma 10 palców w jednej:D
Takim foto można laskę szantażować na różne sposoby. Najwyraźniej jakoś przeciekło do neta.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów