Baśka wraca do "starego", nowa reklama dobrą odpowiedzią - zajebista kontra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak ja nienawidzę dziewczyn w trampkach....
Kto kurwa płaci 119 zł za 25 Mb, chyba tylko na Saharze. Sam mam z UPC 60Mb (do 60Mb) za chyba 64 zł (umowa 1,5 roku). Teraz sprawdzałem to wyszło mi 43 Mb, ale bywa, że jest 59 Mb. Reklama jak to reklama, ale żeby robić z ludzi aż takich debili to przesada. Stwierdzam, że reklama została skierowana do rencistów i emerytów jeśli chodzi o cyferki, a jeśli chodzi o humor to jest ok. W sumie te cyferki też były śmieszne. Heh... Ale mnie rozpiekła jakoś dupa, idę po APAP i wezmę se go doustnie, bo żadna maść, nawet ta markowa "Maść na ból dupy", nie pomoże.
za 40Mb w neo płacę 80zł. Do tego prędkość nie zeszła mi poniżej 35Mb...
Dobra specjalisty:
To jest odpowiedź na reklamę internetu lte w plusie (Co z resztą napisał VelSakai).
A cena 119 zł jest wzięta z cennika z ich strony. Wszystko się zgadza. (internet lte jest drogi i ma limity)
internet.plus.pl/indywidualni/abonament/promocje/bez-limitu-modem-rout... (tabela na dole)
Ogólnie fajnie pomyślana reklama. I jeszcze to "małego transfera"
To jest odpowiedź na reklamę internetu lte w plusie (Co z resztą napisał VelSakai).
A cena 119 zł jest wzięta z cennika z ich strony. Wszystko się zgadza. (internet lte jest drogi i ma limity)
internet.plus.pl/indywidualni/abonament/promocje/bez-limitu-modem-rout... (tabela na dole)
Ogólnie fajnie pomyślana reklama. I jeszcze to "małego transfera"
Grisz napisał/a:
Kto kurwa płaci 119 zł za 25 Mb, chyba tylko na Saharze. Sam mam z UPC \.............
A to wyobraź sobie że są miejsca w Polsce gdzie internet możesz mieć tylko na kablu (Neostrada /Multimo itp.) jupisi i inne tego typu firmy tam nie działają . Nie każdy mieszka w Wawie czy Wrocku .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Wg mnie reklama z Basią by wygrała jak by cycki miała na wierzchu:>
a Basi sformatowałbym router, tak ze dwa razy.
jak się ma chujowe usługi to przynajmniej trzeba je umieć dobrze sprzedać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów