18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Marllix 2013-09-26, 20:05 15
"małego transfera" hahaha jebłem
Zgłoś
fabiothethird 2013-09-28, 20:02 2
Jak ja nienawidzę dziewczyn w trampkach....

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
lilmuzynio 2013-09-28, 21:42
I co z tego, reklama jak reklama, żart może i dobry ale tak wyruchają cie za ten net solidnie.
Zgłoś
pawu95 2013-09-28, 21:55
Niezła hipokryzja w tej reklamie. Jeszcze pół roku temu płaciłem 120zł za neostradę.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
Grisz 2013-09-28, 22:31
Kto kurwa płaci 119 zł za 25 Mb, chyba tylko na Saharze. Sam mam z UPC 60Mb (do 60Mb) za chyba 64 zł (umowa 1,5 roku). Teraz sprawdzałem to wyszło mi 43 Mb, ale bywa, że jest 59 Mb. Reklama jak to reklama, ale żeby robić z ludzi aż takich debili to przesada. Stwierdzam, że reklama została skierowana do rencistów i emerytów jeśli chodzi o cyferki, a jeśli chodzi o humor to jest ok. W sumie te cyferki też były śmieszne. Heh... Ale mnie rozpiekła jakoś dupa, idę po APAP i wezmę se go doustnie, bo żadna maść, nawet ta markowa "Maść na ból dupy", nie pomoże.
Zgłoś
Trzyzet 2013-09-28, 23:37
za 40Mb w neo płacę 80zł. Do tego prędkość nie zeszła mi poniżej 35Mb...
Zgłoś
MrCollie 2013-09-29, 1:25
Dobra specjalisty:
To jest odpowiedź na reklamę internetu lte w plusie (Co z resztą napisał VelSakai).
A cena 119 zł jest wzięta z cennika z ich strony. Wszystko się zgadza. (internet lte jest drogi i ma limity)

internet.plus.pl/indywidualni/abonament/promocje/bez-limitu-modem-rout... (tabela na dole)

Ogólnie fajnie pomyślana reklama. I jeszcze to "małego transfera"
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-09-29, 11:45 2
Grisz napisał/a:

Kto kurwa płaci 119 zł za 25 Mb, chyba tylko na Saharze. Sam mam z UPC \.............

A to wyobraź sobie że są miejsca w Polsce gdzie internet możesz mieć tylko na kablu (Neostrada /Multimo itp.) jupisi i inne tego typu firmy tam nie działają . Nie każdy mieszka w Wawie czy Wrocku .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
raistpol 2013-09-30, 21:00 10
Wg mnie reklama z Basią by wygrała jak by cycki miała na wierzchu:>

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
nieruchaj andrzej 2013-09-30, 21:07 3
i to jest dobra reklama z jajem , sercem i rozumem : D

a Basi sformatowałbym router, tak ze dwa razy.
Zgłoś
raf-ret 2013-09-30, 21:10
no no orange dało rade
Zgłoś
b................0 2013-09-30, 21:20 1
jak się ma chujowe usługi to przynajmniej trzeba je umieć dobrze sprzedać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów