📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@wodzwioski myślisz, że chciałoby mi się robić takie coś? Za leniwy jestem, a wrzucam bo może komuś się spodoba (a może nie) tak czy siak w dupie mam czy uraziłem jakiegoś fana a zespół bardzo lubię.
Stare. A w ogóle, Serj mówi, że mu się nie podoba
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Kurwa nieee, najbardziej chujowy zespół brudasów, którzy myślą, ze grają heavy metal...
Ojajebie, jaranie się SOAD to pedalstwo, a Serj i Daron to ciota i chuj.
Satan Laughs As You Eternally Rot
mimo że zwykle nie słucham takiej muzyki to dałem piwo za kawałek
Urbanox,
Tylko kurwa ja nie słucham hip-hop, ani rapu...
Może z tymi brudasami zostałem źle zrozumiany, bo chodziło mi o ich pochodzenie, a nie, że metale=brudasy.
Satan Laughs As You Eternally Rot
Tylko kurwa ja nie słucham hip-hop, ani rapu...
Może z tymi brudasami zostałem źle zrozumiany, bo chodziło mi o ich pochodzenie, a nie, że metale=brudasy.
Brudas to cię starzy na obiad wołają klapku, najłatwiej hejtować samemu nic nie tworząc.
Słuchałem ich przez gimbazę, liceum, studia do dzisiaj. Chuj mnie obchodzą hejterzy co słuchają tylko tego co im kurwa ESKA pod ucho podsunie czy wiejska remiza. Wisi mi też czy to metal czy inny gatunek muzyki. Mogą grać disco polo nawet jeśli to jest dobre. Nigdy nie krytykuje, kto jakiej muzyki słucha, jedynie śmiać mi się chce jak ktoś odpowiada, że jego ulubiony zespół to [i tu wstaw zespół, który ledwo co się stał "znany", a gościu zna tylko jeden kawałek i za miesiąc już go nie będzie słuchał, bo nie będzie już modne]. Pozdro dla wszystkich prawdziwych fanów muzyki!
Pochodzą z Armenii i nienawidzą Turasów za ludobójstwo na ich rodakach czemu upust dają w swoich utworach, szczególnie na pierwszym krążku. I nie mów o brudasach - ciapatych w stosunku do SOAD. Ormianie to jeden z najstarszych chrześcijańskich narodów na świecie, więc idź w chuj.
Poza tym pierwsza ich płyta sygnowana nazwą zespołu to jest moc, geniusz i dar natchnienia. Mogę jej słuchać na okrągło. SOAD ukształtowało mój gust muzyczny.
Pochodzą z Armenii i nienawidzą Turasów za ludobójstwo na ich rodakach czemu upust dają w swoich utworach, szczególnie na pierwszym krążku. I nie mów o brudasach - ciapatych w stosunku do SOAD. Ormianie to jeden z najstarszych chrześcijańskich narodów na świecie, więc idź w chuj.
Poza tym pierwsza ich płyta sygnowana nazwą zespołu to jest moc, geniusz i dar natchnienia. Mogę jej słuchać na okrągło. SOAD ukształtowało mój gust muzyczny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów