18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kibic103 2015-07-20, 20:56 13
kolaborant pierdolony
Zgłoś
GoldRoger777 2015-07-20, 21:06 9
@up Nick zobowiązuje. Gość zabił ponad trzydzieści osób, ale dla niektórych jego największą zbrodnią najwidoczniej było donoszenie i współpraca z wrogiem.
Zgłoś
Falsum 2015-07-20, 23:16 1
@up: Kolega zwrócił jedynie uwagę na pewien szczegół, a Ty w oparciu o to wysuwasz tak daleko idące wnioski...

Zgłoś
rysiofarang 2015-07-21, 17:32 1
Przyjemniaczek Piwo za dobrą robote!
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-07-21, 20:19 2
Możecie uważać mnie za zjebanego (w sumie mam zjebane), ale gdybym nie miał rodziny, też bym mordował. Mam w sobie coś z psychopaty.
Zgłoś
pve11 2015-07-21, 20:49
Ważne, że historia ze szczęśliwym zakończeniem. Teraz się tych śmieci utrzymuje.

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
adams_123 2015-07-21, 21:51
Dobry prezent na urodziny dostał.
Zgłoś
Ver0 2015-07-21, 22:03
Słabe.

Poczytajcie sobie o rzeźniku ze Szczecina(dzielnica Niebuszewo), który ze swoich ofiar robił różne przysmaki i sprzedawał. Są różne wersje. Wiadomo, że sprzedawał bigos "własnej" roboty na jednym z targów, mówi się też, że sprzedawał mięso do sklepu mięsnego:)
Zgłoś
tommitmx 2015-07-21, 22:05 3
Tomikchomik1 napisał/a:

Możecie uważać mnie za zjebanego (w sumie mam zjebane), ale gdybym nie miał rodziny, też bym mordował. Mam w sobie coś z psychopaty.

Ty się kurwa lecz !!!
Zgłoś
Prothory 2015-07-21, 22:09
Fajny materiał, niezły temat, natomiast dykcja zjebana.
Zgłoś
Kowal. 2015-07-22, 16:02 1
Swego czasu na discovery byl polski program Seryjni Mordercy na ktorym bylo o nim i kilku innych, jesli ktos jest zainteresowany calymi odcinkami na temat polskich seryjnych mordercow to wpiszcie sobie na youtube, poki co jak ktos chce to tutaj jest caly odcinek o Mazurkiewiczu
Zgłoś
M................n 2016-04-14, 16:48 1
Wielokrotny morderca z Krakowa, obracał się wśród wysoko postawionych mieszkańców miasta. Zabijał dla pieniędzy. Udowodniono mu zabójstwo sześciu osób, możliwe jednak że ofiar było znacznie więcej. Za swoje zbrodnie skazany został na śmierć.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów