📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Nick zobowiązuje. Gość zabił ponad trzydzieści osób, ale dla niektórych jego największą zbrodnią najwidoczniej było donoszenie i współpraca z wrogiem.
@up: Kolega zwrócił jedynie uwagę na pewien szczegół, a Ty w oparciu o to wysuwasz tak daleko idące wnioski...
Poczytajcie sobie o rzeźniku ze Szczecina(dzielnica Niebuszewo), który ze swoich ofiar robił różne przysmaki i sprzedawał. Są różne wersje. Wiadomo, że sprzedawał bigos "własnej" roboty na jednym z targów, mówi się też, że sprzedawał mięso do sklepu mięsnego:)
Poczytajcie sobie o rzeźniku ze Szczecina(dzielnica Niebuszewo), który ze swoich ofiar robił różne przysmaki i sprzedawał. Są różne wersje. Wiadomo, że sprzedawał bigos "własnej" roboty na jednym z targów, mówi się też, że sprzedawał mięso do sklepu mięsnego:)
Tomikchomik1 napisał/a:
Możecie uważać mnie za zjebanego (w sumie mam zjebane), ale gdybym nie miał rodziny, też bym mordował. Mam w sobie coś z psychopaty.
Ty się kurwa lecz !!!
Swego czasu na discovery byl polski program Seryjni Mordercy na ktorym bylo o nim i kilku innych, jesli ktos jest zainteresowany calymi odcinkami na temat polskich seryjnych mordercow to wpiszcie sobie na youtube, poki co jak ktos chce to tutaj jest caly odcinek o Mazurkiewiczu
Wielokrotny morderca z Krakowa, obracał się wśród wysoko postawionych mieszkańców miasta. Zabijał dla pieniędzy. Udowodniono mu zabójstwo sześciu osób, możliwe jednak że ofiar było znacznie więcej. Za swoje zbrodnie skazany został na śmierć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów