📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Czym się różni pizza od bułgarskiej prostytutki?
- Pizzę można zamówić bez grzybów.
- Pizzę można zamówić bez grzybów.
@BongMan Ciasto na pizze jest robione na drozdzach debilu. Drozdze to grzyby.
NieLubjeLudzji napisał/a:
Za 20 zł spokojnie możesz kupić dwie zajebiste Guseppe, ale co ty możesz wiedzieć- pewnie też nigdy nie ruchałeś
NieLubjeLudzji napisał/a:
Zgrywasz się i próbujesz być mądry, czy naprawdę nie kumasz, że chodzi o dodatki do pizzy?
W Bytowie "na górce" była pizza jeszcze niedawno za 16 zł. Była zajebista, na miękkim cieście i z mnóstwem! dodatków. Jedna spokojnie wystarczała za obiad (a potrafię przyjąć sporo). Te płaskie twarde podeszwy mają się nijak do niej, pachnącej, świeżo pieczonej w piecu. Może jeszcze istnieją, niedługo odwiedzę te rejony.
Podwoziłem też kiedyś kurwę (jak autostopowiczkę) na miejsce jej pracy (parking leśny). Jak się chwilę później okazało (następny autostopowicz wioskę dalej znał ją) robiła lody za 20zł.
Podwoziłem też kiedyś kurwę (jak autostopowiczkę) na miejsce jej pracy (parking leśny). Jak się chwilę później okazało (następny autostopowicz wioskę dalej znał ją) robiła lody za 20zł.
ja też kurew podwoziłem kiedyś i mówie " paliwo drogie a we dwoje więcej pali to sie musisz odwdzięczyć" a ona "rabat ci dam 50 ziko lód ciepły"
to ja jebe taki interes
to ja jebe taki interes
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów