18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Sex
platondc26 • 2011-01-24, 0:46
Para uprawia sex w łóżku ale koles nie umi wsadzić kutasa do cipy. Na następny dzień sytuacja sie powtarza znów nie umi wsadzić w cipe więc poszedł zdołowany do knajpy i zasmucony żali się koledze :
-przez kilka dni nie moge wsadzić mojej do cipy
na to drugi mówi
-nie peniaj mam fajny sposób
-jaki?
-bierzesz setke wódki i chlup jej w cipke, uwież działa
-coś ty głupi!!! nie bede wlewał wódki do cipy posrało cię
-no mówie ci działa na 100%
No to koleś pomyślał że i tak nic lepszego nie wymysli a nuz może sie uda. Na następny dzień para uprawia sex koleś znów nie moze włożyć, więc wziął setke wódki i chlup jej w pizde, a pizda na to
- brrrrryyyy a teraz ogóra
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kirk 2011-01-24, 0:54 12
"umi", "nuz"

Zgłoś
Luis 2011-01-24, 0:55 18
jak uprawiają sex jak on jej nie wsadził.
Zgłoś
prezydent_grenlandii 2011-01-24, 1:25 2
nie wieże
Zgłoś
Azar 2011-01-24, 2:32 27
@Kirk
w sensie "a nuż się uda" piszemy przez "u" a nie "ó"
Co do "umi", "sex" czy "peniaj" to zwyczajne niedouczenie i buractwo.

Sam żart beznadziejny.
Gdyby tylko można było odejmować piwa
Zgłoś
G................y 2011-01-24, 10:17 9
przecież to nie dysleksja, nie dysgrafia, dysfunkcja mózgu toż to kurwa Futuryzm
Zgłoś
donwasyle 2011-01-24, 13:32
rada na przyszłość
jak się ma dysfunkcję mózgu lub inne upośledzenie umysłowe to się nie powinno zabierać za pisanie durnych kawałów
Zgłoś
Buszu 2011-01-24, 14:17 10
Doszedłem do "umi" i przestałem czytać. Śmierdzi dresem.
Zgłoś
mrrad 2011-01-24, 22:35 1
sadol sadolem ale kurwa, słownik nie gryzie
Zgłoś
platondc26 2011-01-24, 22:40 1
widze że większość sie rzuca na ortografie, powiem tak jak nie jesteś ze śląska to sie nie dziw że są takie wyrazy
Zgłoś
B................k 2011-01-24, 22:47 4
A to na Śląsku nie potraficie mówić?
Zgłoś
jankol 2011-01-24, 22:48
Hłopak nie umi ortogrwi to wy zaras sie czepiaće!
BTW Opera nie podkreśla błędów??
Zgłoś
platondc26 2011-01-24, 22:56
barak a byłeś kiedys na śląsku ? bo po twojej wypowiedzi domyślam się że nie
Zgłoś
dekapitacja 2011-01-24, 22:56
@platon
Śląsk Śląskiem, ortografia ortografią. Poza tym nie na gwarę to wygląda, a po prostu na błędy.

Naprawdę, jak coś się gdzieś zamieszcza, można to przynajmniej raz przeczytać w celu zniwelowania błędów. No kurwa. Żeby przekaz dla wszystkich był czytelny i zrozumiały...
Zgłoś
abominacja 2011-01-24, 22:56
Był już jeden taki z"numerkiem" w nicku co równie durne kawały pisał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem