Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolę 1000 razy skoki oglądać niż tuska i jego ferajnę...
Można oglądać skoki bo to jedna z nielicznych dyscyplin sportowych z jakich możemy być dumni, gdzie Ci sportowcy robią to z pasji, miłości, widać u nich radość z każdej oddanej próby, a nie dla tylko dla pieniędzy....
Bierzmy z takich ludzi przykład, a nie wszyscy ślepo zapatrzeni w piłkę nożną gdzie po boisku biegają wystylizowane cipki... nauczone zbierać grube miliony za to że będzie biegał przez 90minut po boisku...
Jeden z niewielu żyjących polaków którego warto oglądać i podziwiać więc zbędne komentarze proszę sobie darować.
Wolę 1000 razy skoki oglądać niż tuska i jego ferajnę...
Musisz mieć ładnie nasrane skoro nawet pod filmikiem z sukcesami polskich sportowców wylatujesz z polityką. Co mnie kurwa obchodzi twoje nastawienie do Tuska? Do typowego internetowego napinactwa brakuje jeszcze tylko czegoś w stylu "nożna jest dla ciot, czemu to sport narodowy!?@!!#11one"
Wątpię, abyś dobrze kurwa wpisał adres strony. SADISTIC.PL, a nie jakieś pseudosportowe ścierwo
Do kogo pijesz?
Ziobro (2:37) ale się szczerze chłopak cieszy. Najpierw się ucieszył, ze szczęścia prawie się wyjebał następnie nie wiedział co się kurwa dzieje i poszedł z ryczem, ciesząc bułę do widowni
Najwidoczniej do niego jeszcze nie dotarło, że wygrał
@Piooner
Można oglądać skoki bo to jedna z nielicznych dyscyplin sportowych z jakich możemy być dumni, gdzie Ci sportowcy robią to z pasji, miłości, widać u nich radość z każdej oddanej próby, a nie dla tylko dla pieniędzy....
Bierzmy z takich ludzi przykład, a nie wszyscy ślepo zapatrzeni w piłkę nożną gdzie po boisku biegają wystylizowane cipki... nauczone zbierać grube miliony za to że będzie biegał przez 90minut po boisku...
Tak jest... z pasji i miłości, nie dla pieniędzy... Tylko zobacz ile taki skoczek dostaje za podium na jednych zawodach + kasa od sponsorów + reklamy i wyjdzie Ci ta pasja i miłość.
U piłkarzy za to nie widać radości po strzelanych golach, wygranych meczach, po zdobywanych trofeach. Oni tylko wszystko dla pieniędzy... . Dobre masz rozumowanie "Piłka nożna fee i chuj a pilkarze to cipki". Tylko gdyby taka niejedna "cipka" by Ci wjechała z bara to by Ci kręgosłup naruszyła albo robiąc wślizg nogi połamała. I mam tu głównie na myśli właśnie kopaczy naszej marnej ligi ( z której jakże się tutaj wyśmiewają "znawcy"), którzy braki techniczne muszą nadrabiać siłą i agresją. Za samo bieganie 90 min. po boisku to piłkarz może wylądować na ławce czy zostać zjechany po rodzinie od najgorszych przez kibiców nie mówiąc już o tym, że może dostać wpierdol od kiboli (bo i takie przypadki miały wiele razy miejsce..).
Ludzi, którzy nie rozumieją co to znaczy wygrana nad największym rywalem i śmianie się takiemu w twarz odsyłam do oglądania skoków. Tam są rzeczywiście ogromne emocje...
I mimo wszystko Kamilowi gratuluje zwycięstwa w pucharze świata i medali olimpijskich!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów