Łódź kurwa...
Łódź kurwa...
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
"No tak... to koło Piotrkowa Trybunalskiego.. i wszystko jasne..."
Żadną, przecież koszt naprawy tego bajzlu zostanie ściągnięty z ubezpieczenia tego "kierowcy".
jebać busiarzy, tirowców i każdy margines społeczny myślący że jeżdżenie autem które przewozi towary sprawia, że są najważniejsi na świecie. Pierdolone zwierzęta i jaskinowcy. Wiecznie w internecie widać tych kurwa profesorów chłopskorozumizmu, którzy usprawiedliwiają wszystko tym, że gdyby nie oni to by nic w sklepach nie było. Jebać ich do spodu
Jeszcze motocyklistów , rowerzystów , kierowców bmw ,audi itp. czarnych , białych, żółtych , latynosów , ciapatych , ruskich , ukrów ,lezby , pedałów , transów , pedofili , zoofilii , księży , komuchów , żymian i warszawiaków.
jebać busiarzy, tirowców i każdy margines społeczny myślący że jeżdżenie autem które przewozi towary sprawia, że są najważniejsi na świecie. Pierdolone zwierzęta i jaskinowcy. Wiecznie w internecie widać tych kurwa profesorów chłopskorozumizmu, którzy usprawiedliwiają wszystko tym, że gdyby nie oni to by nic w sklepach nie było. Jebać ich do spodu
Jest mnóstwo bardzo dobrych i prawych zawodowych kierowców, więc zmień majty
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
[ Dodano: 2024-10-06, 10:49 ]
Jest mnóstwo bardzo dobrych i prawych zawodowych kierowców, więc zmień majty
Przecież podkreślił, że chodzi mu o tych zjebów, co myślą ,że są nadludźmi tylko dlatego, że wożą towary do sklepów.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to już za duże wymagania.
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
Nie o to chodzi.
Sam uważałem Łódź za najbrzydsze z miast, aż kiedyś pojechałem do Giżycka, które przejęło palmę pierszeństwa.
Tylko co to ma do tego,że kierowca zaspał???
Up, up, up
Nie chodzi o winę, a jedynie o miejsce akcji!
Łódź, kurwa!
[ Dodano: 2024-10-06, 11:16 ]
Jeszcze motocyklistów , rowerzystów , kierowców bmw ,audi itp. czarnych , białych, żółtych , latynosów , ciapatych , ruskich , ukrów ,lezby , pedałów , transów , pedofili , zoofilii , księży , komuchów , żymian i warszawiaków.
Dodajmy jeszcze szwabów no i wypijmy za to!
Dodajmy jeszcze szwabów no i wypijmy za to!
Zdrówko!
Przecież uniesiony kiper widać w lustrach, ja pierdole.... Taka sama gwiazda jak ci, co 4 metrowym,zestawem wjeżdżają w tunel o wysokości 3.5m.
Bo wg legend jak jest znak 3,5 m to spokojnie się zmieścisz jak nasz 4 m bo te znaki zaniżają wysokość więc debile walą pojazdami wyższymi niż ograniczenie wysokości.
Bo wg legend jak jest znak 3,5 m to spokojnie się zmieścisz jak nasz 4 m bo te znaki zaniżają wysokość więc debile walą pojazdami wyższymi niż ograniczenie wysokości.
Doskonale o tym wiem, bo w Polsce i Niemczech przejdziesz spokojnie pod mostem 3.8m, ale pod niższy już bym nie wjechał. Ale co trzeba mieć w bani, by pchać się pod coś takiego? Ja ostatnio w Niemczech zobaczyłem przed sobą most 3.6 m i zawróciłem by się nie pchać pod niego.
A co do ukrów z kupionym prawkiem, to prawda. Znam jednego, który sam się po pijaku przyznał, że A i C oraz C+E kupił, a B zdał dopiero po kilku razach. W ukrolandzie weryfikują ich ich przed zatrudnieniem (w urzędach i u poprzednich pracodawców), ale też przeprowadzają wewnętrzny egzamin w firmie. W PL wierzą im na słowo, jak dzieci.
Przecież podkreślił, że chodzi mu o tych zjebów, co myślą ,że są nadludźmi tylko dlatego, że wożą towary do sklepów.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to już za duże wymagania.
I na chuj się wcina? Chłopaka bronisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów